Header Ads Widget

Next Goal Wins (Film comedie sport 2023) Trailer și Detalii

Film comedie și sport "Next Goal Wins" 2023 cu actorii Michael Fassbender, Oscar Kightley și Elisabeth Moss. Trailer, Descriere, sinopsis, listă actori, disponibilitate pe Netflix și dată de lansare pentru filmul "Next Goal Wins".


Despre filmul Next Goal Wins

Next Goal Wins este un film de comedie-dramă sportivă biografică regizat de Taika Waititi, care a scris scenariul împreună cu Iain Morris. Filmul se bazează pe documentarul cu același nume din 2014 al lui Mike Brett și Steve Jamison despre eforturile antrenorului olandez-american Thomas Rongen de a conduce echipa națională de fotbal a Samoei Americane, considerată una dintre cele mai slabe echipe de fotbal din lume, la calificarea pentru Cupa Mondială FIFA 2014. În distribuție joacă actorii Elisabeth Moss, Michael Fassbender, Oscar Kightley, Kaimana, David Fane, Rachel House, Beulah Koale și Will Arnett.


Filmările au început în Honolulu în noiembrie 2019. Filmul Next Goal Wins este programat să aibă premiera la Festivalul Internațional de Film de la Toronto din 2023, înainte de lansarea comercială pe 17 noiembrie 2023, de către Searchlight Pictures.


Sinopsis la filmul Next Goal Wins

Antrenorul de fotbal olandez-american Thomas Rongen are sarcina să transforme naționala Samoa Americană, considerată una dintre cele mai slabe echipe de fotbal din lume, într-o echipă de elită. Povestea include jucătorul fa'afafine Jaiyah Saelua, care a fost primul jucător transgender care a concurat vreodată într-un meci de Cupa Mondială.





Distribuție Actori în filmul Next Goal Wins

Michael Fassbender, Oscar Kightley, Elisabeth Moss, Will Arnett, Kaimana, David Fane, Rachel House, Beulah Koale, Taika Waititi, Uli Latukefu, Sisa Grey, Semu Filipo, Chris Alosio, Lehi Makisi Falepapalangi, Ioane Goodhue, Hio Pelesasa, William Kahele, Rhys Darby, Luke Hemsworth, Angus Sampson, Kaitlyn Dever, Levy Tuiala, James Burghardt, Patrick Mullen, Jonathan J.I. Knox, Loretta Ables Sayre, Don Nahaku, Lori Pelenise Tuisano

Regizor
Taika Waititi

Scenarist
Taika Waititi, Iain Morris

Genul filmului
Comedie, Dramă, Sport, Filme 2023

Data de lansare
10 septembrie 2023 la Festivalul Internațional de Film de la Toronto

Premiera în România
Nu sunt detalii despre o premieră a filmului în cinematografele românești

Unde poate fi văzut online subtitrat filmul în România: pe ?

Cunoscut și ca
Next Goal Wins - titlul original, Next Goal Wins - titlul în România

Este filmul Next Goal Wins pe Netflix?

Din păcate filmul Next Goal Wins încă nu este disponibil pe Netflix. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe Netflix.

Descrierea filmului Next Goal Wins

Regizat de câștigătorul premiului Oscar, Taika Waititi (Jojo Rabbit, Thor: Ragnarok), NEXT GOAL WINS urmărește echipa de fotbal din Samoa Americană, renumită pentru pierderea brutală a unui meci cu 31-0 în 2001. Odată cu apropierea preliminariilor la Cupa Mondială, echipa îl angajează... pe ghinionistul, antrenorul inconformist Thomas Rongen (Michael Fassbender) sperând că va transforma cea mai proastă echipă de fotbal din lume într-una de succes.


Trailer la filmul Next Goal Wins (2023)



Trimiteți un comentariu

0 Comentarii