Header Ads Widget

Jojo Rabbit (Film dramă și război 2019) Trailer și detalii

Film dramă și război "Jojo Rabbit" 2019 cu actorii Roman Griffin Davis, Thomasin McKenzie și Scarlett Johansson. Trailer, Descriere, sinopsis, listă actori și dată de lansare pentru filmul "Jojo Rabbit".


Despre filmul Joker

Jojo Rabbit este un film de comedie-dramă din 2019 scris și regizat de Taika Waititi, adaptat după cartea lui Christine Leunens din 2008 Caging Skies. Roman Griffin Davis îl interpretează pe personajul principal, Johannes „Jojo” Betzler, un membru de zece ani al Tineretului Hitlerist care află că mama lui (Scarlett Johansson) ascunde în podul casei lor o fată evreică (Thomasin McKenzie). El trebuie apoi să-și pună la îndoială convingerile în timp ce se confruntă cu intervenția prietenului său imaginar (Taika Waititi), o versiune fantezistă a lui Adolf Hitler, cu o poziție comică asupra politicii războiului. În film mai joacă actorii Sam Rockwell, Rebel Wilson, Stephen Merchant și Alfie Allen.

Taika Waititi a scris scenariul în 2011, la un an după ce mama lui a descris premisa lui Caging Skies. El a rescris prima schiță, care, ca o adaptare grosieră a materialului sursă în tonuri închise, nu conținea prea multă comedie; tot în versiunea rescrisă a fost inclus personajul lui Adolf. Waititi și-a amintit că procesul de lansare este obositor. În 2012, a aterizat pe Lista Neagră, unde a rămas într-un limb de dezvoltare până câțiva ani mai târziu, când Fox Searchlight Pictures și-a arătat interesul pentru ea. Un program strâns de casting a început în 2018, iar filmul a început filmarea principală în Republica Cehă în mai 2018, terminându-se două luni mai târziu. Post-producția a inclus adăugarea efectelor vizuale, editarea realizată de Tom Eagles, precum și o partitură compusă de Michael Giacchino.

Filmul Jojo Rabbit a avut premiera mondială la cel de-al 44-lea Festival Internațional de Film de la Toronto pe 8 septembrie 2019, unde a câștigat premiul Grolsch People's Choice Award. Ulterior, a fost lansat în cinematografe în Statele Unite pe 18 octombrie. A fost ales de National Board of Review și American Film Institute drept unul dintre cele mai bune zece filme ale anului. Filmul a primit în mare parte aprecieri de critică, deși au existat câteva recenzii critice polarizate datorită tratării comice a subiectului nazism. Printre numeroasele sale premii, filmul a câștigat Premiul Oscar pentru cel mai bun scenariu adaptat, fiind nominalizat și pentru alte cinci premii, inclusiv pentru cel mai bun film, la cea de-a 92-a ediție a Premiilor Oscar.

Sinopsis la filmul Joker

Un tânăr german din Tineretul Hitlerist al cărui erou și prieten imaginar este dictatorul țării este șocat să descopere că mama lui ascunde o fată evreică în casa lor.



Descrierea sinopsis a filmului Jojo Rabbit

Jojo este un băiat german singuratic care descoperă că mama lui singură ascunde o fată evreică în podul casei lor. Ajutat doar de prietenul său imaginar -- Adolf Hitler -- Jojo trebuie să-și confrunte naționalismul orb pe măsură ce al Doilea Război Mondial continuă să se dezvolte.

Regia
Taika Waititi

Actori în distribuție
Roman Griffin Davis, Thomasin McKenzie, Scarlett Johansson, Taika Waititi, Sam Rockwell, Rebel Wilson, Alfie Allen, Stephen Merchant, Archie Yates, Luke Brandon Field, Sam Haygarth, Stanislav Callas, Joe Weintraub, Brian Caspe, Gabriel Andrews, Billy Rayner, Christian Howlings, Gilby Griffin Davis, Hardy Griffin Davis, Curtis Matthew, Robert East

Genul filmului
Comedie, Dramă, Război

Dată de lansare:
8 septembrie 2019

Cunoscut și ca
Jojo Rabbit - titlul original, Jojo Rabbit - titlul în România

Trailer la filmul Jojo Rabbit (2019)



Trimiteți un comentariu

0 Comentarii