Header Ads Widget

Megalodon: Demonul din adâncuri (Film horror sf 2023) The Black Demon Trailer și Detalii

Film horror și thriller "Megalodon: Demonul din adâncuri" 2023 cu actorii Josh Lucas, Fernanda Urrejola și Venus Ariel. Trailer subtitrat în limba română, Descriere, sinopsis, listă actori, disponibilitate pe Netflix și dată de lansare pentru filmul "The Black Demon".


Despre filmul Megalodon: Demonul din adâncuri

Megalodon: Demonul din adâncuri / The Black Demon este un film americano-dominicano-mexican thriller și științifico-fantastic din 2023, regizat de Adrian Grünberg, după un scenariu scris de Boise Esquerra și cu actorii Josh Lucas, Fernanda Urrejola și Julio Cesar Cedillo în rolurile principale. În film, o familie blocată pe o platformă petrolieră din Baja care se prăbușește, se confruntă cu un rechin megalodon răzbunător.


Filmul horror sf și thriller Megalodon: Demonul din adâncuri / The Black Demon a fost lansat în cinematografe pe 28 aprilie 2023. A fost lansat pe digital pe 30 mai 2023 și pe DVD pe 11 iulie 2023. În România, filmul a fost lansat subtitrat în cinematografe în data de 28 aprilie 2023.


Sinopsis la filmul Megalodon: Demonul din adâncuri

Paul Sturges își duce familia într-o călătorie în Mexic pentru a inspecta o platformă petrolieră pe care o deține compania sa. Odată ce au ajuns acolo, el găsește locul aproape abandonat, cu doar câțiva muncitori îngroziți, care îi spun că platforma a fost atacată în mod repetat de un rechin monstruos care face parte dintr-o legendă mexicană. Cu instalația care se scufundă în apă și rechinul care îi vânează, el trebuie să găsească o modalitate de a-și aduce familia în siguranță și de a rămâne în viață.





Distribuție Actori în filmul Megalodon: Demonul din adâncuri

Josh Lucas, Fernanda Urrejola, Venus Ariel, Carlos Solórzano, Julio Cesar Cedillo, Jorge A. Jimenez, Omar Chaparro, Bolivar Sanchez, Raúl Méndez, Arturo Duvergé, Luis del Valle, Omar Patin, Héctor Jiménez, Edgar Flores, Emilio Vásquez

Regizor
Adrian Grunberg

Scenarist
Boise Esquerra

Genul filmului
Horror, SF, Thriller, Filme 2023

Data de lansare
28 aprilie 2023 în cinematografele americane

Premiera în România
28 aprilie 2023 subtitrat în cinematografele românești

Unde poate fi văzut online subtitrat filmul în România: pe ?

Cunoscut și ca
The Black Demon titlul original, Megalodon: Demonul din adâncuri titlul în România

Este filmul Megalodon: Demonul din adâncuri pe Netflix?

Din păcate filmul Megalodon: Demonul din adâncuri încă nu este disponibil pe Netflix. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe Netflix.

Descrierea filmului Megalodon: Demonul din adâncuri

Josh Lucas (Ford v Ferrari, Yellowstone) joacă în acest thriller de acțiune care te ține cu sufletul la gură și este realizat de regizorul filmului Rambo: Last Blood. Vacanța idilică în familie a lui Oilman Paul Sturges (Josh Lucas) se transformă într-un coșmar atunci când întâlnesc un rechin megalodon feroce care nu se va opri la nimic pentru a-și proteja teritoriul. Blocați și sub un atac constant, Paul și familia lui trebuie să găsească cumva o modalitate de a-și aduce familia înapoi la țărm în viață, înainte ca rechinul să lovească din nou în această bătălie epică dintre oameni și natură.


Trailer la filmul Megalodon: Demonul din adâncuri (2023) The Black Demon


Trailerul subtitrat în limba română la filmul horror și thriller Megalodon: Demonul din adâncuri (2023) cu actorii Josh Lucas, Fernanda Urrejola, Venus Ariel, Carlos Solórzano, Julio Cesar Cedillo, Jorge A. Jimenez și Omar Chaparro și regizat de Adrian Grunberg.



Trimiteți un comentariu

0 Comentarii