Header Ads Widget

Marea provocare: Le Mans ’66 (Film biografic acțiune 2019) Ford v Ferrari Trailer și detalii

Film biografic și de acțiune "Marea provocare: Le Mans ’66" 2019 cu actorii Matt Damon, Christian Bale și Caitriona Balfe. Trailer, Descriere, sinopsis, listă actori și dată de lansare pentru filmul "Ford v Ferrari".


Despre filmul Marea provocare: Le Mans ’66

Marea provocare: Le Mans ’66 / Ford v Ferrari (intitulat Le Mans '66 în unele țări europene) este un film dramă sportiv biografică american din 2019, regizat de James Mangold și scris de Jez Butterworth, John-Henry Butterworth și Jason Keller. În rolurile principale joacă actorii Matt Damon și Christian Bale, alături de Jon Bernthal, Caitríona Balfe, Tracy Letts, Josh Lucas, Noah Jupe, Remo Girone și Ray McKinnon în roluri secundare. Complotul urmărește o echipă hotărâtă de ingineri și designeri americani și suedezi, condusă de designerul de automobile Carroll Shelby și șoferul său britanic, Ken Miles, care sunt angajați de Henry Ford II și Lee Iacocca pentru a construi o mașină de curse care să învingă echipa Scuderia Ferrari la cursa 24 Hours of Le Mans din 1966 din Franța.
Filmul Marea provocare: Le Mans ’66 / Ford v Ferrari a avut premiera mondială la Festivalul de Film Telluride pe 30 august 2019 și a fost lansat în cinematografe în Statele Unite pe 15 noiembrie 2019, de 20th Century Fox. Filmul a încasat 225 de milioane de dolari în întreaga lume și a primit aprecieri de la critici, care au lăudat interpretările (în special Christian Bale și Matt Damon), regia lui James Mangold, montajul, designul sunetului și secvențele de curse.

A fost ales de National Board of Review drept unul dintre cele mai bune zece filme ale anului, iar la cea de-a 92-a ediție a Premiilor Oscar a primit patru nominalizări, inclusiv pentru cel mai bun film, și a câștigat cel mai bun montaj de film și cel mai bun montaj de sunet. Christian Bale a primit, de asemenea, nominalizări la Globul de Aur pentru cel mai bun actor – dramă și la Screen Actors Guild Award pentru interpretare remarcabilă a unui actor masculin într-un rol principal.

Sinopsis la filmul Marea provocare: Le Mans ’66

Designerul american de mașini Carroll Shelby și șoferul Ken Miles se luptă cu interferența corporativă și cu legile fizicii pentru a construi o mașină de curse revoluționară pentru Ford, cu scopul de a învinge Ferrari la 24 Hours of Le Mans în 1966.



Descrierea sinopsis a filmului Marea provocare: Le Mans ’66 / Ford v Ferrari

Designerul american de automobile Carroll Shelby și neînfricatul pilot britanic de mașini de curse Ken Miles se luptă împotriva interferențelor corporative, a legilor fizicii și a propriilor demoni personali pentru a construi un vehicul revoluționar pentru Ford Motor Co. Împreună, intenționează să concureze împotriva mașinilor de curse ale lui Enzo Ferrari la 24 Hours of Le Mans din Franța în 1966.

Regia
James Mangold

Actori în distribuție
Matt Damon, Christian Bale, Jon Bernthal, Caitriona Balfe, Josh Lucas, Noah Jupe, Tracy Letts, Remo Girone, Ray McKinnon, JJ Feild, Jack McMullen, Corrado Invernizzi, Joe Williamson, Ian Harding, Christopher Darga, Shawn Law, Emil Beheshti, Darrin Prescott, Alex Gurney, Benjamin Rigby, Ben Collins, Francesco Bauco, Guido Cocomello, Adam Mayfield, Sean Carrigan, Lachlan Buchanan, Giles Matthey, Rudolf Martin, Evan Arnold, Darin Cooper

Genul filmului
Acțiune, Biografic, Dramă

Dată de lansare:
30 august 2019

Cunoscut și ca
Ford v Ferrari - titlul original, Marea provocare: Le Mans ’66 - titlul în România, The Grand Challenge: Le Mans '66, Kings of the Road, Ford v Ferrari, Go Like Hell, Le Mans '66, Le Mans 66 - Gegen jede Chance - Titluri alternative

Trailer la filmul Marea provocare: Le Mans ’66 / Ford v Ferrari (2019)


Trailerul subtitrat în limba română la filmul biografic Marea provocare: Le Mans ’66 (2019) cu actorii Matt Damon, Christian Bale, Jon Bernthal, Caitriona Balfe, Josh Lucas, Noah Jupe, Tracy Letts și Remo Girone și regizat de James Mangold.



Trimiteți un comentariu

0 Comentarii