Header Ads Widget

Godzilla x Kong: The New Empire (Film acțiune sf 2024) Trailer și Detalii

Film de acțiune sf "Godzilla x Kong: The New Empire" 2024 cu actorii Dan Stevens, Rebecca Hall și Brian Tyree Henry. Trailer, Descriere, sinopsis, listă actori, disponibilitate pe Netflix și dată de lansare pentru filmul "Godzilla x Kong: The New Empire".


Despre filmul Godzilla x Kong: The New Empire

Godzilla x Kong: The New Empire (Godzilla x Kong: Noul Imperiu) este un film american cu monstri regizat de Adam Wingard. O continuare a filmului Godzilla vs. Kong (2021), este al cincilea film din MonsterVerse de la Legendary Pictures; al 38-lea film din franciza Godzilla; al 13-lea film din franciza King Kong; și al cincilea film Godzilla care va fi produs complet de un studio de film american. Filmul îi are în distribuție pe Dan Stevens, Rebecca Hall, Brian Tyree Henry, Kaylee Hottle și Fala Chen. Hall, Henry și Hottle își reiau rolurile din filmul anterior.

Datorită succesului de box office și streaming al lui Godzilla vs. Kong în timpul pandemiei de COVID-19, Legendary a anunțat o continuare în martie 2022 și că filmările vor începe mai târziu în cursul anului. În mai 2022, s-a anunțat că Wingard va reveni la regie, iar Dan Stevens a ales în rolul principal. Filmările au început în iulie 2022 în Gold Coast, Queensland și s-au încheiat în noiembrie 2022.


Filmul de acțiune sf Godzilla x Kong: The New Empire este produs de compania Legendary Pictures și este programat să fie lansat în America și în România pe 15 martie 2024.


Sinopsis la filmul Godzilla x Kong: The New Empire

Noua parte din Monsterverse îi pune pe puternicul Kong și pe înfricoșătorul Godzilla împotriva unei colosale amenințări mortale ascunse în lumea noastră, care amenință existența speciei lor și a noastră, precum și scufundări adânc în misterele Insulei Skull și nu numai. Aprofundând direct în originile Hollow Earth, acest film va explora bătălia antică Titan care a adus omul și monstrul împreună pentru totdeauna.





Distribuție Actori în filmul Godzilla x Kong: The New Empire

Dan Stevens, Rebecca Hall, Brian Tyree Henry, Rachel House, Alex Ferns, Kaylee Hottle, Fala Chen, Mercy Cornwall, Cassie Riley, Jordy Campbell, Nicola Crisa, Stephanie Puggioni, Drew Matthews, Angie Adler-Koops, Riley McCarthy, Alex Time, Jacob Hohua, Yeye Zhou, Inaya Servais, Ryan Wahanga, Olivia Simatovic, Kyle Clark

Regizor
Adam Wingard

Scenarist
Terry Rossio, Simon Barrett, Jeremy Slater

Genul filmului
Acțiune, Aventuri, SF, Filme 2024

Data de lansare
15 martie 2024 în cinematografele americane

Premiera în România
15 martie 2024 subtitrat în cinematografele românești

Unde poate fi văzut online subtitrat filmul în România: pe ?

Cunoscut și ca
Godzilla x Kong: The New Empire titlul original, Godzilla x Kong: The New Empire titlul în România, Godzilla x Kong: Noul Imperiu posibil titlu în România

Este filmul Godzilla x Kong: The New Empire pe Netflix?

Din păcate filmul Godzilla x Kong: The New Empire încă nu este disponibil pe Netflix. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe Netflix.

Descrierea filmului Godzilla x Kong: The New Empire

Această ultimă intrare urmărește confruntarea explozivă a lui Godzilla vs. Kong cu o aventură cinematografică cu totul nouă, punând în față pe atotputernicul Kong și înfricoșătorul Godzilla cu o amenințare colosală ascunsă în lumea noastră, provocând însăși existența lor - și a noastră. Noul film epic va aprofunda mai mult în istoria acestor titani, originile lor și misterele Insulei Skull și nu numai, dezvăluind în același timp bătălia mitică care a ajutat la formarea acestor ființe extraordinare și le-a legat de omenire pentru totdeauna.


Trailer la filmul Godzilla x Kong: The New Empire (2024)



Trimiteți un comentariu

0 Comentarii