Header Ads Widget

Godzilla vs. Kong (Trailer Film 2021) Godzilla contra Kong

Trailer oficial la filmul de acțiune și aventură "Godzilla vs. Kong" 2021 cu actorii Alexander Skarsgård, Millie Bobby Brown și Rebecca Hall. Descriere și dată de lansare pentru filmul "Godzilla contra Kong.

Despre filmul Godzilla vs. Kong: Godzilla vs. Kong este un film american din 2021, regizat de Adam Wingard. O continuare a filmului Kong: Skull Island (2017) și Godzilla: King of the Monsters (2019), este al patrulea film din universul Legendary's MonsterVerse. Este, de asemenea, al 36-lea film din franciza Godzilla, al 12-lea film din franciza King Kong și al patrulea film Godzilla care va fi produs complet de un studio de la Hollywood.

Filmul îi are în distribuție pe Alexander Skarsgard, Millie Bobby Brown, Rebecca Hall, Brian Tyree Henry, Shun Oguri, Eiza González, Julian Dennison, Lance Reddick, Kyle Chandler și Demián Bichir. În film, Kong se ciocnește cu Godzilla, în timp ce oamenii ademenesc maimuța în Hollow Earth pentru a recupera o sursă de energie pentru o armă secretă care să oprească furișările misterioase ale lui Godzilla.

După ce a fost amânată data de lansare din noiembrie 2020 din cauza pandemiei de COVID-19, Godzilla vs. Kong a fost lansat în cinematografe pe 24 martie 2021 și în Statele Unite pe 31 martie, unde a fost lansat și pe HBO Max simultan.



Distribuție Actori: Alexander Skarsgård, Millie Bobby Brown, Rebecca Hall, Brian Tyree Henry, Shun Oguri, Eiza González, Julian Dennison, Lance Reddick, Kyle Chandler, Demián Bichir, Kaylee Hottle, Hakeem Kae-Kazim, Ronny Chieng, John Pirruccello

Regizor: Adam Wingard

Scenarist: Terry Rossio, Michael Dougherty, Zach Shields

Genul filmului: Acțiune, SF, Thriller, Filme cu monștri

Data de lansare: 24 Martie 2021 în SUA

Premiera în România: 11 Iunie 2021

Cunoscut și ca:

Vezi și Godzilla x Kong: The New Empire (2024)

Descriere film Godzilla vs. Kong: Următorul capitol epic din filmul universului Monsterverse pune în față doi dintre cei mai mari monștri din istoria filmului – înfricoșătorul Godzilla și puternicul Kong – cu umanitatea prinsă la mijloc. În timp ce o escadrilă pornește într-o misiune periculoasă pe un teren fantastic neexplorat, descoperind indicii despre originile Titanilor și supraviețuirea omenirii, o conspirație amenință să ștergă pentru totdeauna creaturile, atât bune cât și rele, de pe fața pământului.

Trailer la filmul "Godzilla vs. Kong" - 2021 - Godzilla contra Kong

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii