Header Ads Widget

Elio (Film animație și aventuri 2024) Trailer subtitrat și Detalii

Film animație și de aventuri "Elio" 2024 cu actorii Yonas Kibreab, America Ferrera și Brad Garrett. Trailer subtitrat în limba română, Descriere, sinopsis, listă actori, disponibilitate pe Netflix și dată de lansare pentru filmul "Elio".


Despre filmul Elio

Elio este un film american de aventură, animat pe computer, de comedie științifico-fantastică, produs de Walt Disney Pictures și Pixar Animation Studios și lansat de Walt Disney Studios Motion Pictures. Scris și regizat de Adrian Molina (în debutul său regizoral), produs de Mary Alice Drumm și produs executiv de Pete Docter, filmul îi are în rolurile principale pe Yonas Kibreab, America Ferrera, Jameela Jamil și Brad Garrett. Al 28-lea lungmetraj produs de studio, povestea urmărește un băiețel de unsprezece ani pe nume Elio Solis (Kibreab) care devine accidental ambasadorul intergalactic al planetei Pământ după ce a fost trimis către Communiverse. Între timp, maiorul Olga (Ferrera), mama lui Elio, conduce un proiect militar extrem de secret.


Elio este al treilea film de animație al companiei Pixar care abordează genul science-fiction, după WALL-E (2008) și Lightyear (2022). Filmul a fost anunțat oficial la D23 Expo în septembrie 2022, cu Molina și Drumm deja atașați la proiect. Filmul Elio este programat să fie lansat în cinematografe pe 1 martie 2024 în Statele Unite, la aceeași dată având și premiera subtitrat în cinematografele românești.


Sinopsis la filmul Elio

Elio se luptă să se integreze până când este transportat de extratereștri și devine alesul pentru a fi ambasadorul galactic al Pământului, în timp ce mama sa Olga lucrează la proiectul secret de decodificare a mesajelor extraterestre.





Distribuție Actori în filmul Elio

Yonas Kibreab, America Ferrera, Brad Garrett, Jameela Jamil

Regizor
Adrian Molina

Scenarist
Adrian Molina

Genul filmului
Animație, Aventuri, Comedie, Filme 2024

Data de lansare
1 martie 2024 în cinematografele americane

Premiera în România
1 martie 2024 subtitrat în cinematografele românești

Unde poate fi văzut online subtitrat filmul în România: pe Disney Plus România

Cunoscut și ca
Elio titlul original, Elio titlul în România

Este filmul Elio pe Netflix?

Din păcate filmul Elio încă nu este disponibil pe Netflix. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe Netflix.

Descrierea filmului Elio

Timp de secole, oamenii au trimis mesaje în univers în căutarea răspunsurilor – în noul film de la Disney și Pixar, numit Elio, universul răspunde! Lungmetrajul original îl prezintă pe Elio, un neadaptat cu o imaginație activă care se trezește trimis din neatenție către Communiverse, o organizație interplanetară cu reprezentanți din galaxii îndepărtate. Identificat în mod eronat drept ambasadorul Pământului în restul universului și complet nepregătit pentru acest tip de presiune, Elio trebuie să formeze noi legături cu forme de viață extraterestre excentrice, să supraviețuiască unei serii de încercări formidabile și să descopere cumva cine este menit să fie cu adevărat.


Trailer subtitrat la filmul Elio (2024)


Trailerul subtitrat în limba română la filmul de animație și comedie Elio (2024) cu actorii Yonas Kibreab, America Ferrera, Brad Garrett și Jameela Jamil și regizat de Adrian Molina.



Trimiteți un comentariu

0 Comentarii