Header Ads Widget

Camp Hideout (Film comedie 2023) Trailer și Detalii

Film comedie "Camp Hideout" 2023 cu actorii Corbin Bleu, Ethan Drew și Amanda Leighton. Trailer, Descriere, sinopsis, listă actori, disponibilitate pe Netflix și dată de lansare pentru filmul "Camp Hideout".


Despre filmul Camp Hideout

Camp Hideout este un film american de familie și comedie scris de Dave DeBorde, Kat Olson și C. Neil Davenport, regizat de Sean Olson și cu actorii Ethan Drew, Corbin Bleu, Amanda Leighton și Christopher Lloyd în rolurile principale. În alte roluri joacă actorii Tyler Kowalski, Zion Wyatt, Jenna Raine Simmons, Josh Inocalla, Joshua Childs, Luca Alexander, Raphael Ruggero și Tucker Brown.


Filmul de comedie Camp Hideout este produs de companiile Called Higher Studios, Provident Films și Highland Film Group și va avea lansarea în cinematografele americane în data de 15 septembrie 2023.


Sinopsis la filmul Camp Hideout

După ce un adolescent cu probleme fură un obiect important de la doi bandiți din oraș, el se ascunde într-o tabără de vară din biserică și descoperă că trebuie să-și protejeze cu orice preț noii prieteni găsiți, atunci când cei doi bandiți îl urmăresc.





Distribuție Actori în filmul Camp Hideout

Corbin Bleu, Ethan Drew, Amanda Leighton, Christopher Lloyd, Tyler Kowalski, Zion Wyatt, Jenna Raine Simmons, Josh Inocalla, Joshua Childs, Luca Alexander, Raphael Ruggero, Tucker Brown, Isabelle Almoyan, Justin Sterner, Addy Maxwell, Maya Maxwell, Genesis Juarez, Elle Wesley, Sasha Clements, Judy Jackson, Travis Nicholson, Brendan Hayes, JT Underwood

Regizor
Sean Olson

Scenarist
Kat Olson, C. Neil Davenport, Dave DeBorde

Genul filmului
Comedie, Familie, Filme 2023

Data de lansare
15 septembrie 2023 în cinematografele americane

Premiera în România
Nu sunt detalii despre o premieră a filmului în cinematografele românești

Unde poate fi văzut online subtitrat filmul în România: pe ?

Cunoscut și ca
Camp Hideout titlul original, Camp Hideout titlul în România

Este filmul Camp Hideout pe Netflix?

Din păcate filmul Camp Hideout încă nu este disponibil pe Netflix. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe Netflix.

Descrierea filmului Camp Hideout

Noah este un adolescent cu probleme care aproape este prins furând un gadget ultra-secret de la niște bandiți din orașele mari. După ce abia a scăpat, el decide să se ascundă într-o tabără de vară condusă de excentricul Falco și de consilierii Jake și Selena. În timp ce Noah încearcă să se amestece cu cei din tabără, bandiții apar pentru a fura obiectul clasificat, acum aflat în posesia lui.


Trailer la filmul Camp Hideout (2023)



Trimiteți un comentariu

0 Comentarii