Header Ads Widget

Trolls 3 (Film animație 2023) Trolls Band Together Trailer și Detalii

Film animație și comedie "Trolls 3" 2023 cu actorii Anna Kendrick, Zooey Deschanel și Justin Timberlake. Trailer, Descriere, sinopsis, listă actori, disponibilitate pe Netflix și dată de lansare pentru filmul "Trolls Band Together".


Despre filmul Trolls 3

Trolls 3 / Trolls Band Together este un film american de comedie muzicală animată pe computer, produs de DreamWorks Animation și distribuit de Universal Pictures, bazat pe păpușile Good Luck Trolls de la Thomas Dam. Acesta servește drept continuare la Trolii descoperă lumea / Trolls World Tour (2020) și a treia ediție din franciza Trolls. Filmul este regizat de Walt Dohrn și coregizat de Tim Heitz. Anna Kendrick, Justin Timberlake, Zooey Deschanel, Christopher Mintz-Plasse, Icona Pop, Anderson .Paak, Ron Funches, Kenan Thompson, Kunal Nayyar și Dohrn își reiau rolurile vocale de la predecesorii săi, cu noii veniți Eric André, Kid Cudi, Daveed Diggs, Troye Sivan, Camila Cabello, Amy Schumer, Andrew Rannells, RuPaul și Zosia Mamet care se alătură distribuției vocale a ansamblului. În film, Poppy (Anna Kendrick) și Branch (Justin Timberlake), care sunt oficial un cuplu, încearcă să-l salveze pe Floyd (Sivan) în timp ce reunesc pe frații lui Branch, după ce fenomenul boyband, BroZone, a fost desființat.

Ideile pentru o continuare au început înainte de lansarea Trolii descoperă lumea în aprilie 2020, când Justin Timberlake și-a exprimat interesul de a participa la preluarea Apple Music. DreamWorks Animation a confirmat oficial dezvoltarea sequelului în noiembrie 2021. Noi personaje pentru film au fost anunțate în martie 2023, împreună cu noi membri ai distribuției. În ciuda faptului că este predominant animație CGI, filmul include câteva secvențe de animație 2D cu stiluri de animație inspirate din Yellow Submarine (1968) și Fantasia (1940). Theodore Shapiro, care a compus anterior partitura pentru Trolii descoperă lumea, se întoarce pentru a compune partitura pentru acest film.


Filmul de animație Trolls 3 / Trolls Band Together este programat să fie lansat în cinematografele din România în data de 20 octombrie 2023 și în cinematografele din Statele Unite ale Americii pe 17 noiembrie 2023.


Sinopsis la filmul Trolls 3

Poppy descoperă că Branch a făcut odată parte dintr-o trupă de băieți, BroZone, cu frații săi: Floyd, John Dory, Spruce și Clay. Dar când Floyd este răpit, Branch și Poppy pornesc într-o călătorie pentru a-i reuni pe ceilalți frați și pentru a-l salva pe Floyd.





Distribuție Actori în filmul Trolls 3

Anna Kendrick, Zooey Deschanel, Justin Timberlake, Troye Sivan, Christopher Mintz-Plasse, Kunal Nayyar, Eric André, Daveed Diggs, Amy Schumer, Kenan Thompson, Zosia Mamet, Andrew Rannells, RuPaul, Kid Cudi, Camila Cabello, Ron Funches, Rolando Davila-Beltran, Anderson .Paak, Aino Jawo, Caroline Hjelt

Regizor
Walt Dohrn, Tim Heitz

Scenarist
Jonathan Aibel, Glenn Berger, Elizabeth Tippet

Genul filmului
Animație, Aventuri, Comedie, Filme 2023

Data de lansare
17 noiembrie 2023 în cinematografele americane

Premiera în România
Nu sunt detalii despre o premieră a filmului în cinematografele românești

Unde poate fi văzut online subtitrat filmul în România: pe ?

Cunoscut și ca
Trolls Band Together titlul original, Trolls 3 titlul în România

Este filmul Trolls 3 pe Netflix?

Din păcate filmul Trolls 3 încă nu este disponibil pe Netflix. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe Netflix.

Descrierea filmului Trolls 3

După două filme de prietenie adevărată și flirt necruțător, Poppy (Anna Kendrick) și Branch (Justin Timberlake) sunt acum oficial, în sfârșit, un cuplu (#broppy)! Pe măsură ce se apropie, Poppy descoperă că Branch are un trecut secret. El a făcut odată parte din fenomenul ei preferat de trupe de băieți, BroZone, alături de cei patru frați ai săi: Floyd (Senzația electropop nominalizată la Globul de Aur Troye Sivan), John Dory (Eric André; Sing 2), Spruce (câștigătorul Grammy Daveed Diggs; Hamilton) și Clay ( Câștigătorul Grammy Kid Cudi; Don’t Look Up). BroZone s-a desființat când Branch era încă un copil, la fel ca și familia, iar Branch nu și-a mai văzut frații de atunci. Dar când fratele lui Branch, Floyd, este răpit pentru talentele sale muzicale de către o pereche de răufăcători pop star--Velvet (câștigătoarea Emmy Amy Schumer; Trainwreck) și Veneer (câștigătorul Grammy și nominalizat la Tony Andrew Rannells; Cartea lui Mormon) --Branch și Poppy pornesc într-o călătorie tulburătoare și emoționantă pentru a-i reuni pe ceilalți frați și pentru a-l salva pe Floyd de la o soartă chiar mai rea decât obscuritatea culturii pop.


Trailer la filmul Trolls 3 (2023) Trolls Band Together



Trimiteți un comentariu

0 Comentarii