Header Ads Widget

Nuntă a la grec 3 (Film comedie romantică 2023) My Big Fat Greek Wedding 3 Trailer și Detalii

Film comedie romantică "Nuntă a la grec 3" 2023 cu actorii Nia Vardalos, John Corbett și Elena Kampouris. Trailer subtitrat în limba română, Descriere, sinopsis, listă actori, disponibilitate pe Netflix și dată de lansare pentru filmul "My Big Fat Greek Wedding 3".


Despre filmul Nuntă a la grec 3

Nuntă a la grec 3 / My Big Fat Greek Wedding 3 este un film american de comedie romantică scris și regizat de Nia Vardalos. Filmul îi are în distribuție pe Nia Vardalos, John Corbett, Louis Mandylor, Elena Kampouris, Gia Carides, Joey Fatone, Lainie Kazan și Andrea Martin. Este a treia ediție din franciza My Big Fat Greek Wedding și continuă filmele Nuntă a la grec / My Big Fat Greek Wedding și Nuntă a la grec 2 / My Big Fat Greek Wedding 2. Filmările au început pe 22 iunie 2022, la Atena, Grecia, și s-au încheiat pe 10 august.


Filmul de comedie și romantic Nuntă a la grec 3 / My Big Fat Greek Wedding 3 este produs de companiile Gold Circle Entertainment, Artistic Films și HBO Films și este programat să fie lansat subtitrat în cinematografele din România pe data de 8 septembrie 2023, în aceeași zi cu premiera filmul în Statele Unite ale Americii, unde va fi lansat de către Focus Features.


Sinopsis la filmul Nuntă a la grec 3

Alăturați-vă familiei Portokalos în timp ce pornesc către o reuniune de familie în Grecia pentru o călătorie înduioșătoare și amuzantă, plină de dragoste și răsturnări de situație.





Distribuție Actori în filmul Nuntă a la grec 3

Nia Vardalos, John Corbett, Elena Kampouris, Louis Mandylor, Lainie Kazan, Andrea Martin, Stephanie Nur, Gia Carides, Elias Kacavas, Joey Fatone, Panagiotis Margetis, Daphne Alexander, Gerry Mendicino, Maria Vacratsis, Stavroula Logothettis, Melina Kotselou, Chrissy Paraskevopoulos, Onoufrios Dovletis, Peter Tharos, Petros Triandafyllopoulos, Abe Cohen, Handrinou Ileana

Regizor
Nia Vardalos

Scenarist
Nia Vardalos

Genul filmului
Comedie, Dramă, Romantic, Filme 2023

Data de lansare
8 Septembrie 2023 în cinematografele americane

Premiera în România
8 Septembrie 2023 subtitrat în cinematografele românești

Unde poate fi văzut online subtitrat filmul în România: pe ?

Cunoscut și ca
My Big Fat Greek Wedding 3 titlul original, Nuntă a la grec 3 titlul în România

Este filmul Nuntă a la grec 3 pe Netflix?

Din păcate filmul Nuntă a la grec 3 încă nu este disponibil pe Netflix. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe Netflix.

Descrierea filmului Nuntă a la grec 3

De la scriitoarea și regizoarea Nia Vardalos, fenomenul mondial Nuntă a la grec / My Big Fat Greek Wedding revine în cinematografe cu o nouă aventură. Alăturați-vă familiei Portokalos în timp ce călătoresc la o reuniune de familie în Grecia pentru o excursie plină de dragoste și răsturnări de situație.


Trailer subtitrat la filmul Nuntă a la grec 3 (2023) My Big Fat Greek Wedding 3


Trailerul subtitrat în limba română la filmul de comedie romantică Nuntă a la grec 3 (2023) cu actorii Nia Vardalos, John Corbett, Elena Kampouris, Louis Mandylor, Lainie Kazan, Andrea Martin, Stephanie Nur și Gia Carides și regizat de Nia Vardalos.



Trimiteți un comentariu

0 Comentarii