Header Ads Widget

Nuntă a la grec (Film comedie romantică 2002) My Big Fat Greek Wedding

Film comedie romantică "Nuntă a la grec" 2002 cu actorii Nia Vardalos, John Corbett și Lainie Kazan. Trailer, Descriere, sinopsis și dată de lansare pentru filmul "My Big Fat Greek Wedding".




Descrierea filmului Nuntă a la grec / My Big Fat Greek Wedding
Toula Portokalos are 30 de ani, greco-americană și lucrează în restaurantul familiei ei, Dancing Zorba's, din Chicago. Tot ce își dorește tatăl ei Gus este ca ea să se căsătorească cu un băiat grec drăguț. Dar Toula caută mai mult în viață. Mama ei îl convinge pe Gus să o lase să ia niște cursuri de calculator la facultate (făcându-l să creadă că este ideea lui). Cu acele cursuri sub centură, ea preia apoi agenția de turism a mătușii sale (făcându-l din nou pe tatăl ei să creadă că este ideea lui). Îl întâlnește pe Ian Miller, un profesor de engleză la liceu și se întâlnesc în secret pentru un timp înainte ca familia ei să afle. Tatăl ei este livid pentru că se întâlnește cu un non-grec. Trebuie să învețe să-l accepte pe Ian; Ian trebuie să învețe să accepte familia uriașă a lui Toula, iar Toula trebuie să învețe să se accepte pe ea însăși.

Regia
Joel Zwick

Actori în distribuție
Nia Vardalos, John Corbett, Lainie Kazan, Michael Constantine, Andrea Martin, Louis Mandylor, Gia Carides, Joey Fatone, Ian Gomez, Christina Eleusiniotis, Kaylee Vieira, Johnny Kalangis, Marita Zouravlioff, Sarah Osman, Petra Wildgoose, Melissa Todd, Bess Meisler, Gerry Mendicino, Stavroula Logothettis, Constantine Tsapralis, Jayne Eastwood, Frank Falcone, Eugene Martel, Joe Persechini, Peter Xynnis, Fiona Reid, Bruce Gray, Anthony Kandiotis, Nick Kutsukos, Peter Tharos, Chrissy Paraskevopoulos, Maria Vacratsis, Kathryn Haggis, Gale Garnett

Genul filmului
Comedie, Dramă, Romantic

Dată de lansare:
19 aprilie 2002

Vezi și Nuntă a la grec 2 / My Big Fat Greek Wedding 2 și Nuntă a la grec 3 / My Big Fat Greek Wedding 3.

Trailer la filmul Nuntă a la grec / My Big Fat Greek Wedding (2002)


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii