Header Ads Widget

Nu-ți port pică! (Film comedie romantică 2023) No Hard Feelings Trailer și Detalii

Film comedie romantică "Nu-ți port pică!" 2023 cu actorii Jennifer Lawrence, Andrew Barth Feldman și Matthew Broderick. Trailer subtitrat în limba română, Descriere, sinopsis, listă actori, disponibilitate pe Netflix și dată de lansare pentru filmul "No Hard Feelings".


Despre filmul Nu-ți port pică!

Nu-ți port pică! / No Hard Feelings este un film american de comedie sexuală din 2023, regizat de Gene Stupnitsky, după un scenariu pe care l-a scris împreună cu John Phillips. O are în distribuție pe actrița Jennifer Lawrence (care este și producătoare) în rolul unei șoferițe Uber în vârstă de 32 de ani, care răspunde la un anunț pentru a se întâlni cu un tânăr timid de 19 ani (interpretat de Andrew Barth Feldman) pentru a-și spori încrederea de sine înainte de facultate. Laura Benanti, Natalie Morales și Matthew Broderick sunt co-protagonisti.

Proiectul a fost anunțat în octombrie 2021, când Sony Pictures Releasing și Columbia Pictures au câștigat un război de licitații între Apple Original Films, Netflix și Universal Pictures. Jennifer Lawrence s-a alăturat distribuției și a produs filmul cu Stupnitsky atașat la regia filmului. O mare parte din distribuție s-a alăturat din septembrie până în octombrie 2022. Filmările au început la sfârșitul lunii septembrie în diferite locații din comitatul Nassau din zona metropolitană a orașului New York, înainte de a se termina în noiembrie următor.


Filmul de comedie romantică Nu-ți port pică! / No Hard Feelings a fost lansat în Statele Unite de Sony Pictures Releasing pe 23 iunie 2023, zi în care filmul a avut premiera subtitrat și în cinematografele românești. A primit în mare parte recenzii pozitive de la critici și a încasat peste 83 de milioane de dolari la nivel mondial.


Sinopsis la filmul Nu-ți port pică!

Personajul actriței Jennifer Lawrence o înfățișează pe „ne’er-do-well” care răspunde la un anunț Craigslist care a fost plasat de către niște părinți pentru a angaja o întâlnire pentru fiul lor adolescent introvertit și incomod din punct de vedere social, care se întâmplă, de asemenea, să plece curând la facultate.





Distribuție Actori în filmul Nu-ți port pică!

Jennifer Lawrence, Andrew Barth Feldman, Laura Benanti, Matthew Broderick, Natalie Morales, Scott MacArthur, Ebon Moss-Bachrach, Kyle Mooney, Hasan Minhaj, Jordan Mendoza, Amalia Yoo, Alysia Joy Powell, Quincy Dunn-Baker, Matthew Noszka, Zahn McClarnon, Madison Odenborg, Christian Galvis, Matt Walton, Christina Catechis, Christopher Bailey, Eason Rytter, Abigail Hupp, Achi Miller, Jacob Augustin, Brendan Kispert, Ethan Edward Metz, Alaina Surgener, Sejal Joshi, Victor Verhaeghe, Kelley Rae O'Donnell, Katie Johantgen, Ari Frenkel, Luca Padovan, John DeMari, Grant Harrison Mateo, Madison McBride, Ben Heineman, Julia DeMoura Braine, Sophie Tananbaum, Melissa Lehman, Isabelle Fisher, Roman Caposino, Brian Calì, Leo Easton Kelly, Darren Valinotti, Alex Tomais, Earl Rose

Regizor
Gene Stupnitsky

Scenarist
Gene Stupnitsky, John Phillips

Genul filmului
Comedie, Romantic, Filme 2023

Data de lansare
23 iunie 2023 în cinematografele americane

Premiera în România
23 iunie 2023 subtitrat în cinematografele românești

Unde poate fi văzut online subtitrat filmul în România: pe ?

Cunoscut și ca
No Hard Feelings titlul original, Nu-ți port pică! titlul în România

Este filmul Nu-ți port pică! pe Netflix?

Din păcate filmul Nu-ți port pică! încă nu este disponibil pe Netflix. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe Netflix.

Descrierea filmului Nu-ți port pică!

Pe punctul de a-și pierde casa din copilărie, Maddie (Jennifer Lawrence) descoperă o listă de locuri de muncă interesante: părinți bogați care caută pe cineva să se „întâlnească” cu fiul lor introvertit de 19 ani, Percy, înainte ca acesta să plece la facultate. Spre surprinderea ei, Maddie descoperă curând că ciudatul Percy nu este doar ceea ce pare la prima vedere.


Trailer la filmul Nu-ți port pică! (2023) No Hard Feelings


Trailerul subtitrat în limba română la filmul de comedie romantică Nu-ți port pică! (2023) cu actorii Jennifer Lawrence, Andrew Barth Feldman, Laura Benanti, Matthew Broderick, Natalie Morales, Scott MacArthur, Ebon Moss-Bachrach și Kyle Mooney și regizat de Gene Stupnitsky.



Trimiteți un comentariu

0 Comentarii