Header Ads Widget

Călugăriţa 2 (Film horror 2023) The Nun II Trailer și Detalii

Film horror și thriller "Călugăriţa 2" 2023 cu actorii Taissa Farmiga, Bonnie Aarons și Storm Reid. Trailer subtitrat în limba română, Descriere, sinopsis, listă actori, disponibilitate pe Netflix și dată de lansare pentru filmul "The Nun II".


Despre filmul Călugăriţa 2

Călugăriţa 2 / The Nun II (stilizat ca †HE NUИ II) este un film de groază și suspans american gotic supranatural regizat de Michael Chaves, cu un scenariu scris de Ian Goldberg, Richard Naing și Akela Cooper după poveste a lui Cooper. Acesta servește ca o continuare a filmului Călugărița: Misterul de la mănăstire / The Nun (2018) și a noua ediție din franciza The Conjuring Universe. Filmul îi are în distribuție pe Taissa Farmiga, Jonas Bloquet și Bonnie Aarons, care se întorc din primul film, Storm Reid și Anna Popplewell alăturându-se distribuției. Peter Safran și James Wan revin ca producători.

În 2017, James Wan a discutat despre posibilitatea unei continuare a filmului Călugărița: Misterul de la mănăstire / The Nun, iar până în 2019, Safran a dezvăluit că filmul se afla la început de dezvoltare. Cooper a fost angajat inițial ca unic scenarist pentru film, înainte ca Goldberg și Naing să contribuie ca scenariști la versiunea finală a scenariului. Chaves, care a regizat două filme anterioare în universul The Conjuring, Blestemul femeii care plânge / The Curse of La Llorona (2019) și Trăind printre demoni: E mâna diavolului / The Conjuring: The Devil Made Me Do It (2021), a fost anunțat că va regiza filmul. Filmările au început în octombrie 2022 în Franța.


Filmul horror și thriller Călugăriţa 2 / The Nun II este programat să fie lansat în cinematografe în România pe 8 septembrie 2023, de către Vertical Entertainment.


Sinopsis la filmul Călugăriţa 2

1956 - Franța. Un preot este ucis. Un rău se răspândește. Continuarea hit-ului mondial o urmărește pe sora Irene, care se întâlnește din nou față în față cu Valak, călugărița demon.





Distribuție Actori în filmul Călugăriţa 2

Taissa Farmiga, Bonnie Aarons, Storm Reid, Anna Popplewell, Jonas Bloquet, Katelyn Rose Downey

Regizor
Michael Chaves

Scenarist
Ian Goldberg, Richard Naing, Akela Cooper

Genul filmului
Horror, Mister, Thriller, Filme 2023

Data de lansare
8 septembrie 2023 în cinematografele americane

Premiera în România
8 septembrie 2023 subtitrat în cinematografele românești

Unde poate fi văzut online subtitrat filmul în România: pe ?

Cunoscut și ca
The Nun II titlul original, Călugăriţa II titlul în România

Este filmul Călugăriţa 2 pe Netflix?

Din păcate filmul Călugăriţa 2 încă nu este disponibil pe Netflix. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe Netflix.

Descrierea filmului Călugăriţa 2

Amplasat la patru ani de la sfârșitul primului film, filmul o urmărește pe sora Irene, care se întâlnește din nou față în față cu forța demonică Valak, Călugărița, la un internat din Franța.


Trailer la filmul Călugăriţa 2 (2023) The Nun II


Trailerul subtitrat în limba română la filmul horror Călugăriţa 2 (2023) cu actorii Taissa Farmiga, Bonnie Aarons, Storm Reid, Anna Popplewell, Jonas Bloquet și Katelyn Rose Downey și regizat de Michael Chaves.



Trimiteți un comentariu

0 Comentarii