Header Ads Widget

Blue Beetle (Film acțiune sf 2023) Trailer și Detalii

Film acțiune sf "Blue Beetle" 2023 cu actorii Xolo Mariduena, Susan Sarandon și Adriana Barraza. Trailer subtitrat în limba română, Descriere, sinopsis, listă actori, disponibilitate pe Netflix și dată de lansare pentru filmul "Blue Beetle".


Despre filmul Blue Beetle

Blue Beetle este un film american cu super eroi bazat pe personajul DC Comics Jaime Reyes / Blue Beetle, produs de DC Studios și Safran Company și regizat de Angel Manuel Soto după un scenariu de Gareth Dunnet-Alcocer. Este intenționat să fie al 14-lea film din Universul Extins DC (DCEU). Filmul îl are în distribuție pe actorul Xolo Maridueña în rolul lui Jaime Reyes / Blue Beetle alături de Adriana Barraza, Damián Alcázar, Raoul Max Trujillo, Susan Sarandon și George Lopez. În film, o relicvă extraterestră îl alege pe Jaime Reyes să fie gazda sa simbiotică, oferindu-i adolescentului o armură capabilă de puteri extraordinare și imprevizibile, schimbându-i pentru totdeauna destinul pe măsură ce devine super-eroul Blue Beetle.

Dezvoltarea unui film cu Jaime Reyes / Blue Beetle a început până la sfârșitul lunii noiembrie 2018, cu Dunnet-Alcocer atașat. Soto a fost angajat să regizeze filmul în februarie 2021 pentru serviciul de streaming HBO Max. Xolo Mariduna a fost distribuit în august, iar filmul a fost schimbat pentru a avea o lansare în cinematografe în decembrie. O filmare ulterioară a avut loc la începutul anului 2022, înainte ca filmările să aibă loc de la sfârșitul mai până la mijlocul lunii iulie în zona metropolitană Atlanta la Wilder Studios din Decatur, Georgia, precum și în El Paso, Texas și Puerto Rico.


Filmul de acțiune sf Blue Beetle este programat să fie lansat în Statele Unite pe 18 august 2023, de către Warner Bros. Pictures. În România, filmul va avea premiera tot pe 18 august 2023 subtitrat în cinematografele românești.


Sinopsis la filmul Blue Beetle

După ce Jaime Reyes absolvă facultatea și se întoarce în orașul natal, Palmera City, el este ales să devină o gazdă simbiotică pentru Scarab, o veche relicvă biotehnologică extraterestră care îi oferă o armură puternică de exoschelet, transformându-l în supereroul Blue Beetle.





Distribuție Actori în filmul Blue Beetle

Xolo Mariduena, Susan Sarandon, Raoul Max Trujillo, Adriana Barraza, Damián Alcázar, Harvey Guillén, Becky G, Elpidia Carrillo, Bruna Marquezine, George Lopez, Belissa Escobedo, Gabriella Ortiz, Oshún Ramirez, Yuli Zorrilla, Walter J. Buck, Bridgette Michelle Bentley, Marcus Nelson, Jorge Jimenez, Kade Pittman, Lovell Gates, Sergio Valente, Perris Drew

Regizor
Angel Manuel Soto

Scenarist
Gareth Dunnet-Alcocer

Genul filmului
Acțiune, Aventuri, SF, Filme 2023

Data de lansare
18 august 2023 în cinematografele americane

Premiera în România
18 august 2023 subtitrat în cinematografele românești

Unde poate fi văzut online subtitrat filmul în România: pe HBO Max România

Cunoscut și ca
Blue Beetle titlul original, Blue Beetle titlul în România

Este filmul Blue Beetle pe Netflix?

Din păcate filmul Blue Beetle încă nu este disponibil pe Netflix. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe Netflix.

Descrierea filmului Blue Beetle

Proaspătul absolvent de colegiu Jaime Reyes se întoarce acasă plin de aspirații pentru viitorul său, doar pentru a descoperi că casa nu mai este așa cum a lăsat-o când a plecat. În timp ce caută să-și găsească scopul în lume, soarta intervine atunci când Jaime se trezește în mod neașteptat în posesia unei relicve străvechi a biotehnologiei extraterestre: Scarabeul. Când Scarab îl alege dintr-o dată pe Jaime să fie gazda simbiotică a acestuia, i se dăruiește o armură incredibilă capabilă de puteri extraordinare și imprevizibile, schimbându-și pentru totdeauna destinul pe măsură ce devine Super Eroul BLUE BEETLE.


Trailer subtitrat la filmul Blue Beetle (2023)


Trailerul subtitrat în limba română la filmul de acțiune sf Blue Beetle (2023) cu actorii Xolo Mariduena, Susan Sarandon, Raoul Max Trujillo, Adriana Barraza, Damián Alcázar, Harvey Guillén, Becky G și Elpidia Carrillo și regizat de Angel Manuel Soto.



Trimiteți un comentariu

0 Comentarii