Header Ads Widget

Profă rea, dar buuună (Film comedie romantică 2011) Bad Teacher Trailer și detalii

Film comedie romantică "Profă rea, dar buuună" 2011 cu actorii Cameron Diaz, Jason Segel și Justin Timberlake. Trailer, Descriere, sinopsis și dată de lansare pentru filmul "Bad Teacher".




Descrierea sinopsis a filmului Profă rea, dar buuună / Bad Teacher

Când logodnicul ei bogat se desparte de ea, căutătoarea de aur Elizabeth Halsey (Cameron Diaz) se întoarce la gimnaziu: este o profesoară îngrozitoare, dar vrea să economisească pentru operația de implant mamar. Se luminează când Scott (Justin Timberlake), un nou profesor, se dovedește a fi bogat și se oprește din a pune filme și a mai dormi în clasă când aude că există un bonus pentru profesorul a cărui clasă are cel mai mare punctaj la examenul de stat. Concurența ei pentru Scott și bonus este veselă și o rănește puternic pe Amy (Lucy Punch). Amy caută mizerii în trecutul lui Elizabeth, care trișează în drumul spre patul lui Scott și banii din bonus. Onestitatea cu studenții pare să fie singura ei abilitate. Ea îl ignoră pe Russell (Jason Segel), un profesor de gimnastică, care o dorește. Va reuși ea să rămână cu Scott și va primi acei sâni noi?

Regia
Jake Kasdan

Actori în distribuție
Cameron Diaz, Jason Segel, Justin Timberlake, Lucy Punch, Phyllis Smith, John Michael Higgins, Dave Allen, Jillian Armenante, Matthew J. Evans, Kaitlyn Dever, Kathryn Newton, Igal Ben-Yair, Aja Bair, Andra Nechita, Noah Munck, Finneas O'Connell, Daniel Castro, Adrian Kali Turner, Eric Stonestreet, Thomas Lennon, Paul Bates, Jeff Judah, Nat Faxon, Stephanie Faracy, David Paymer, Alanna Ubach, Christine Smith, Paul Feig, Deirdre Lovejoy, Melvin Mar, Rose Abdoo, Jerry Lambert, Jennifer Irwin, Christopher Rockwell, David Doty, Molly Shannon, Rick Overton, Danny Trap, Matt Besser, Lee Eisenberg, Bruno Gunn, Jordan Van Vranken

Genul filmului
Comedie, Romantic

Dată de lansare:
24 iunie 2011

Trailer la filmul Profă rea, dar buuună / Bad Teacher (2011)



Trimiteți un comentariu

0 Comentarii