Header Ads Widget

Juli și Bryce (Film comedie romantică 2010) Flipped Trailer și detalii

Film comedie romantică "Juli și Bryce" 2010 cu actorii Madeline Carroll, Callan McAuliffe și Rebecca De Mornay. Trailer, Descriere, sinopsis și dată de lansare pentru filmul "Flipped".




Descrierea sinopsis a filmului Juli și Bryce / Flipped
În 1957, când elevii de clasa a doua Bryce Loski și Julianna „Juli” Baker se întâlnesc pentru prima dată, Juli știe că este dragoste, dar Bryce nu este atât de sigur și încearcă să o evite pe Juli. Până în clasa a șasea, în 1961, Bryce încearcă să scape de Juli întâlnindu-se cu Sherry Stalls, pe care Juli o disprețuiește. Cu toate acestea, cel mai bun prieten al lui Bryce, Garrett, începe să-i placă de Sherry și în cele din urmă îi spune acesteia adevărul despre Bryce și îi care o cere să iasă cu el; ea nu primește bine cele auzite. Din perspectiva lui Juli, Bryce i-a întors sentimentele, dar a fost timid. După ce a aflat că Bryce și Sherry s-au despărțit, ea a crezut că l-ar putea avea înapoi pe Bryce. Dar apoi își reconsideră deciziile pe măsură ce timpul trece. În 1962, bunicul lui Bryce, Chet Duncan, se mută cu familia. Chet are opinii diferite despre Juli. Există un copac mare și bătrân pe care Juli îl iubește, dar pe care nimeni altcineva nu îl înțelege. Într-o zi, copacul este tăiat de un grup de peisagişti, astfel încât să poată fi construită o casă acolo, în ciuda opoziţiei lui Juli. Ea devine foarte deprimată după aceea, deoarece copacul îi permite să vadă lumea într-un mod mai iluminat. Tatăl ei îi dă un tablou cu copacul.

Regia
Rob Reiner

Actori în distribuție
Madeline Carroll, Callan McAuliffe, Rebecca De Mornay, Anthony Edwards, John Mahoney, Penelope Ann Miller, Aidan Quinn, Kevin Weisman, Morgan Lily, Ryan Ketzner, Gillian Pfaff, Michael Boza, Beau Lerner, Jacquelyn Evola, Taylor Groothuis, Elly Bryant, Ashley Taylor, Israel Broussard, Cody Horn, Frankie Barbaro, Quintin Hicks, Wallace Bridges, Inga R. Wilson, Jake Reiner, Michael Bolten, Shane Harper

Genul filmului
Comedie, Dramă, Romantic

Dată de lansare:
6 august 2010

Trailer la filmul Juli și Bryce / Flipped (2010)


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii