Header Ads Widget

Insidious: Ușa Roșie (Film horror 2023) Insidious: The Red Door Trailer și Detalii

Film horror și thriller "Insidious: Ușa Roșie" 2023 cu actorii Patrick Wilson și Rose Byrne, Ty Simpkins. Trailer subtitrat în limba română, Descriere, sinopsis, listă actori, disponibilitate pe Netflix și dată de lansare pentru filmul "Insidious: The Red Door".


Despre filmul Insidious: Ușa Roșie

Insidious: Ușa roșie / Insidious: The Red Door (cunoscut și ca Insidious 5) este un viitor film american de groază supranatural regizat de Patrick Wilson în debutul său regizoral, după un scenariu de Scott Teems și o poveste de Leigh Whannell. Este o continuare directă a filmelor Insidious (2010) și Insidious: Capitolul 2 / Insidious: Chapter 2 (2013) și a cincea ediție din franciza Insidious. Ty Simpkins, Patrick Wilson, Andrew Astor, Rose Byrne și Lin Shaye își reiau rolurile din filme. Distribuției se alătură și Hiam Abbass și Sinclair Daniel.


După lansarea filmului Insidious: Ultima cheie / Insidious: The Last Key (2018), Blumhouse Productions a optat pentru posibilități de a produce viitoare filme din serie, inclusiv un crossover cu seria Sinister. În octombrie 2020, studioul a anunțat că Patrick Wilson va regiza și va juca în noul film, Teems scriind scenariul bazat pe o poveste scrisă de Whannell.



Filmul horror și thriller Insidious: Ușa roșie / Insidious: The Red Door este programat să fie lansat în România pe 7 iulie 2023, de către InterComFilm Distribution.


Sinopsis la filmul Insidious: Ușa Roșie

Situat la zece ani după evenimentele de la finalul celui de-al doilea film, Josh Lambert se îndreaptă spre est pentru a-și lăsa fiul Dalton la o universitate idilică. Cu toate acestea, visul de facultate al lui Dalton devine un coșmar atunci când demonii reprimați din trecutul său se întorc brusc să-i bântuie pe amândoi. Pentru a pune capăt bântuirii și pentru a-i pune pe demoni să se odihnească odată pentru totdeauna, Josh și Dalton trebuie să lupte din nou pentru a opri definitiv coșmarul familiei Lambert.





Distribuție Actori în filmul Insidious: Ușa Roșie

Patrick Wilson, Rose Byrne, Ty Simpkins, Hiam Abbass, Lin Shaye, Andrew Astor, Juliana Davies, Sinclair Daniel, Peter Dager, Mary Looram, Jarquez McClendon, Jaylin Loveday, AJ Dyer, Tom Toland, Godswill Utionkpan, Elaine Apruzzese, Victorya Danylko-Petrovskaya, Suki Úna Rae, Desi Ramos

Regizor
Patrick Wilson

Scenarist
Scott Teems

Genul filmului
Horror, Mister, Thriller, Filme 2023

Data de lansare
7 iulie 2023 în cinematografele americane

Premiera în România
7 iulie 2023 subtitrat în cinematografele românești

Unde poate fi văzut online subtitrat filmul în România: pe ?

Cunoscut și ca
Insidious: The Red Door titlul original, Insidious: Ușa Roșie titlul în România

Este filmul Insidious: Ușa Roșie pe Netflix?

Din păcate filmul Insidious: Ușa Roșie încă nu este disponibil pe Netflix. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe Netflix.

Descrierea filmului Insidious: Ușa Roșie

În Insidious: Ușa Roșie / Insidious: The Red Door, distribuția originală a francizei horror revine pentru ultimul capitol al terifiantei sagă a familiei Lambert. Pentru a-și odihni demonii odată pentru totdeauna, Josh (Patrick Wilson) și un Dalton (Ty Simpkins) la vârsta de facultate trebuie să pătrundă mai adânc în The Further, înfruntându-se cu trecutul întunecat al familiei lor și cu o serie de terori noi și mai înfiorătoare. care pândesc în spatele ușii roșii.


Trailer subtitrat la filmul Insidious: Ușa Roșie (2023) Insidious: The Red Door


Trailerul subtitrat în limba română la filmul Insidious: Ușa Roșie (2023) cu actorii Patrick Wilson, Rose Byrne, Ty Simpkins, Hiam Abbass, Lin Shaye, Andrew Astor, Juliana Davies și Sinclair Daniel și regizat de Patrick Wilson.



Trimiteți un comentariu

0 Comentarii