Header Ads Widget

Insidious: The Last Key (Film 2018) Insidious: Ultima cheie

Trailer oficial film horror "Insidious: The Last Key" 2018 cu actorii: Lin Shaye, Angus Sampson, Leigh Whannell. Descriere si data de lansare pentru filmul "Insidious: Ultima cheie". Mințile creative din spatele celebrei trilogii "Insidious" se întorc pentru "Insidious 4: The Last Key".


Actori: Lin Shaye, Angus Sampson, Leigh Whannell, Josh Stewart, Caitlin Gerard, Kirk Acevedo, Javier Botet, Bruce Davison, Spencer Locke, Tessa Ferrer, Rose Byrne, Ty Simpkins, Patrick Wilson

Regizor: Adam Robitel
Genul filmului: Horror, Mister, Thriller
Data de lansare:
In America - 5 Ianuarie 2018
In Romania - 5 Ianuarie 2018

Tip Ecran:
AKA: Insidious: Chapter 4
Producator: Entertainment One
Ţara: SUA

Descriere film Insidious: Mințile creative din spatele celebrei trilogii "Insidious" se întorc pentru "Insidious 4: The Last Key". Acțiunea este stabilită după evenimentele celui de-al treilea film și o urmărește pe Elise Rainier, în tinerețea sa din New Mexico, în timp ce începe să fie bântuită de un spirit demonic în propria casă, împingându-o mai adânc în "the Further".

Parapsihologul Dr. Elise Rainier se confruntă cu cel mai înfricoșător și personal coșmar, în propria sa casă. Sidekicks Specs și Tucker se alătură acesteia în încercarea de a scăpa de spiritele malefice. Tulburată o viață întreagă de spirite supranaturale blocate în "the Further", un tărâm situat între lumea celor vii și celor morți, dr. Rainier îi va lua pe oaspeți într-o călătorie tulburătoare în timp, printr-un portal în "the Further", luptând să sfideze cele mai degenerate și intimidante ființe care au chinuit-o din anii 1950. Oare se va sfârși coșmarul?

Trailerul filmului "Insidious: Ultima cheie" - 2018








Trimiteți un comentariu

0 Comentarii