Header Ads Widget

Eroi de sacrificiu 4 (Film acțiune 2023) The Expendables 4 Trailer și Detalii

Film acțiune și thriller "Eroi de sacrificiu 4" 2023 cu actorii Jason Statham, 50 Cent și Sylvester Stallone. Trailer, Descriere, sinopsis, listă actori, disponibilitate pe Netflix și dată de lansare pentru filmul "The Expendables 4".


Despre filmul Eroi de sacrificiu 4

Eroi de sacrificiu 4 / The Expendables 4 (cunoscut și sub numele de Expend4bles) este un film de acțiune american regizat de Scott Waugh după un scenariu de Kurt Wimmer, Tad Daggerhart și Max Adams, bazat pe o poveste a lui Spenser Cohen, Wimmer și Daggerhart. Este continuarea filmului Eroi de sacrificiu 3 / The Expendables 3 (2014) și a patra parte din seria de filme The Expendables. Filmul are o distribuție de ansamblu incluzându-i pe Sylvester Stallone, Jason Statham, Dolph Lundgren și Randy Couture, reluând rolurile din filmele anterioare, alături de Curtis „50 Cent” Jackson, Megan Fox, Tony Jaa, Iko Uwais, Jacob Scipio, Levy Tran și Andy Garcia.


Filmul de acțiune și suspans Eroi de sacrificiu 4 / The Expendables 4 este programat să fie lansat în Statele Unite pe 22 septembrie 2023, de către Lionsgate și pe 29 septembrie 2023 în cinematografele românești de către Vertical Entertainment. Filmul păstrează un rating R precum Eroi de sacrificiu / The Expendables (2010) și Eroi de sacrificiu 2 / The Expendables 2 (2012).


Sinopsis la filmul Eroi de sacrificiu 4

Eroii de sacrificiu sunt desemnați să plece într-o misiune de a-l opri pe Suarto, care conduce o organizație teroristă, să facă contrabandă cu focoase nucleare care vor declanșa un conflict între Rusia și SUA.





Distribuție Actori în filmul Eroi de sacrificiu 4

Jason Statham, 50 Cent, Megan Fox, Dolph Lundgren, Tony Jaa, Iko Uwais, Randy Couture, Jacob Scipio, Levy Tran, Andy Garcia, Sylvester Stallone, Caroline Wilde, Nicole Andrews, Sheila Shah, Eddie Hall, Lucy Newman-Williams, Cokey Falkow, Mike Möller, Tjasa Perko, Daren Nop, Jason Lines, Susanne Potrock, Igor Pecenjev

Regizor
Scott Waugh

Scenarist
Kurt Wimmer, Tad Daggerhart, Max Adams

Genul filmului
Acțiune, Aventuri, Thriller, Filme 2023

Data de lansare
22 septembrie 2023 în cinematografele americane

Premiera în România
29 septembrie 2023 subtitrat în cinematografele românești

Unde poate fi văzut online subtitrat filmul în România: pe ?

Cunoscut și ca
The Expendables 4 titlul original, Eroi de sacrificiu 4 titlul în România, Expend4bles titlu alternativ

Este filmul Eroi de sacrificiu 4 pe Netflix?

Din păcate filmul Eroi de sacrificiu 4 încă nu este disponibil pe Netflix. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe Netflix.

Descrierea filmului Eroi de sacrificiu 4

O nouă generație de vedete se alătură vedetelor de acțiune de top din lume pentru o aventură alimentată de adrenalină în filmul Eroi de sacrificiu 4. Reunindu-se ca echipă de mercenari de elită, Jason Statham, Dolph Lundgren, Randy Couture si Sylvester Stallone li se alatură pentru prima dată Curtis "50 Cent" Jackson, Megan Fox, Tony Jaa, Iko Uwais, Jacob Scipio, Levy Tran si Andy Garcia. Înarmați cu toate armele pe care pot pune mâna și cu abilitățile necesare pentru a le folosi, Eroii de sacrificiu sunt ultima linie de apărare a lumii și echipa care este chemată atunci când toate celelalte opțiuni nu sunt viabile. Dar noii membri ai echipei, cu stiluri și tactici noi, vor da „sângelui tânăr” un sens cu totul nou.


Trailer la filmul Eroi de sacrificiu 4 (2023) The Expendables 4



Trimiteți un comentariu

0 Comentarii