Header Ads Widget

Cei mai frumoși ani (Film dramă romantică 1973) The Way We Were Trailer și detalii

Film dramă romantică "Cei mai frumoși ani" 1973 cu actorii Barbra Streisand, Robert Redford și Bradford Dillman. Trailer, Descriere, sinopsis și dată de lansare pentru filmul "The Way We Were".


Despre filmul Cei mai frumoși ani

Cei mai frumoși ani / The Way We Were este un film american dramă romantică din 1973, regizat de Sydney Pollack și cu Barbra Streisand și Robert Redford în rolurile principale. Arthur Laurents a scris atât romanul, cât și scenariul pe baza zilelor sale de facultate la Universitatea Cornell și a experiențelor sale cu Comitetul pentru activități antiamericane ale Camerei.

Un succes de box-office, filmul a fost nominalizat la mai multe premii și a câștigat Premiile Oscar pentru cea mai bună melodie dramatică originală și cea mai bună melodie originală pentru piesa „The Way We Were”. S-a clasat pe locul șase în sondajul AFI 100 Years...100 Passions al celor mai mari 100 de povești de dragoste din cinematografia americană. Filmul Cei mai frumoși ani / The Way We Were este considerat unul dintre marile filme romantice


Descrierea sinopsis a filmului Cei mai frumoși ani / The Way We Were

Opușii se atrag atunci când, în timpul zilelor de facultate, Katie Morosky (Barbra Streisand), o evreică activă politic, îl întâlnește pe Hubbell Gardiner (Robert Redford), un WASP fără prihană. Ani mai târziu, în urma celui de-al Doilea Război Mondial, se întâlnesc din nou și, în ciuda diferențelor lor evidente, se căsătoresc. Hubbell vrea să fie scenarist, așa că cei doi se mută în California, în ciuda obiecțiilor lui Katie. Ei prosperă acolo, dar pe măsură ce lista neagră de la Hollywood se profilează, activismul lui Katie amenință reputația soțului ei.

Regia
Sydney Pollack

Actori în distribuție
Barbra Streisand, Robert Redford, Bradford Dillman, Lois Chiles, Patrick O'Neal, Viveca Lindfors, Allyn Ann McLerie, Murray Hamilton, Herb Edelman, Diana Ewing, Sally Kirkland, Marcia Mae Jones, Don Keefer, George Gaynes, Eric Boles, Barbara Peterson, Roy Jenson, Brendan Kelly, James Woods, Constance Forslund, Robert Gerringer, Susan Blakely, Edward Power, Susanne Zenor, Dan Seymour

Genul filmului
Dramă, Romantic

Dată de lansare:
19 octombrie 1973

Trailer la filmul Cei mai frumoși ani / The Way We Were (1973)


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii