Header Ads Widget

Soția episcopului (Film comedie romantică 1947) The Bishop's Wife Trailer și detalii

Film comedie romantică "Soția episcopului" 1947 cu actorii Cary Grant, Loretta Young și David Niven. Trailer, Descriere, sinopsis și dată de lansare pentru filmul "The Bishop's Wife".




Descrierea sinopsis a filmului Soția episcopului / The Bishop's Wife
Un episcop episcopal, Henry Brougham, lucrează de luni de zile la planurile pentru o nouă catedrală elaborată, pentru care speră că va fi plătită în primul rând de o văduvă bogată și încăpățânată. El își pierde din vedere familia și motivul pentru care a devenit om de biserică în primul rând. Intră în scenă Dudley, un înger trimis să-l ajute. Dudley îi ajută pe toți cei pe care îi întâlnește, dar nu neapărat în modul în care ar fi preferat. Cu excepția lui Henry, toată lumea îl iubește, dar Henry începe să creadă că Dudley este acolo pentru a-l înlocui, atât la serviciu, cât și în afecțiunile familiei sale, pe măsură ce se apropie Crăciunul.

Regia
Henry Koster

Actori în distribuție
Cary Grant, Loretta Young, David Niven, Monty Woolley, James Gleason, Gladys Cooper, Elsa Lanchester, Sara Haden, Karolyn Grimes, Tito Vuolo, Regis Toomey, Sarah Edwards, Margaret McWade, Anne O'Neal, Ben Erway, Erville Alderson, Robert J. Anderson, Teddy Infuhr, Eugene Borden, Almira Sessions, Claire Du Brey, Florence Auer, Margaret Wells, Kitty O'Neil, Isabel Jewell, David Leonard, Dorothy Vaughan, Edgar Dearing

Genul filmului
Comedie, Dramă, Romantic

Dată de lansare:
9 decembrie 1947

Trailer la filmul Soția episcopului / The Bishop's Wife (1947)


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii