Header Ads Widget

Neon Cactus (Film thriller 2023) Trailer și Detalii

Film thriller "Neon Cactus" 2023 cu actorii Paul T. Taylor, Chris Zuhdi și Adah Hagen. Trailer, Descriere, disponibilitate pe Netflix și dată de lansare pentru filmul "Neon Cactus".


Despre filmul Neon Cactus

Neon Cactus este un film american cu crime și suspans din 2023 regizat de Chris Zuhdi care a scris și scenariul filmului. În rolurile principale ale filmului joacă actorii Paul T. Taylor, Chris Zuhdi, Adah Hagen, Courtney Herbst, Manny Greenfield, Michelle McAllister, Alexis King, Hugo Christian, Justina England și Megan Grace.


Filmul thriller Neon Cactus este produs de compania Skytrain Films și a avut premiera în cinematografele americane pe 25 ianuarie 2023, urmând ca pe 14 februarie 2023 să fie lansat și pe internet.


Sinopsis la filmul Neon Cactus

Căsătoria lui Stanley Cooper cu Maureen este pe butuci. Ambii vorbesc cu personajul faustian Johnny Rocket, proprietarul barului Neon Cactus, pentru a-l ucide pe celălalt. Crimă, romantism și comedie neașteptată apar în această nouă interpretare a Crime Fiction.





Distribuție Actori în filmul Neon Cactus

Paul T. Taylor, Chris Zuhdi, Adah Hagen, Courtney Herbst, Manny Greenfield, Michelle McAllister, Alexis King, Hugo Christian, Justina England, Megan Grace

Regizor
Chris Zuhdi

Scenarist
Chris Zuhdi

Genul filmului
Crime, Thriller, Filme 2023

Data de lansare
25 ianuarie 2023 în cinematografele americane

Premiera în România
Nu sunt detalii despre o premieră a filmului în cinematografele românești

Cunoscut și ca
Neon Cactus titlul original, Neon Cactus titlul în România

Este filmul Neon Cactus pe Netflix?

Din păcate filmul Neon Cactus încă nu este disponibil pe Netflix. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe Netflix.

Descrierea filmului Neon Cactus

Stanley Cooper este transplantat în New England în Texas. Căsătoria lui recentă cu Maureen este pe butuci în timp ce ea tânjește după soțul ei decedat, J.R. Ambii vorbesc cu personaj dubios pe nume Johnny Rocket, proprietarul unui bar local rău famat numit Neon Cactus, pentru a-l ucide pe celălalt. Complicațiile apar atunci când ambii anulează lovitura, totuși s-a aflat rapid că Johnny Rocket nu poate fi dezactivat. Crimă, romantism și comedie neașteptată apar în această nouă interpretare a Crime Fiction.


Trailer la filmul Neon Cactus (2023)


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii