Header Ads Widget

Unseen (Film horror thriller 2023) Trailer și Detalii

Film horror și thriller "Unseen" 2023 cu actorii Missi Pyle, Midori Francis și Jolene Purdy. Trailer, Descriere, disponibilitate pe Netflix și dată de lansare pentru filmul "Unseen".


Despre filmul Unseen

Unseen este un film thriller de groază american regizat de Yoko Okumura în debutul său regizoral și scris de Salvatore Cardoni și Brian Rawlins. În film, Sam, primește un apel de la Emily, o femeie aproape oarbă care fuge de fostul ei iubit criminal în pădure. Acum, ea trebuie să supraviețuiască calvarului, Sam fiind ochii ei folosind apelul video. Filmul îi are în distribuție pe actorii Missi Pyle, Midori Francis, Jolene Purdy, Ren Hanami, Michael Patrick Lane, Anthony Belevtsov, Nicholas X. Parsons, Brett Baker, Rajko Scarabin, Scott Macdonald și Rose Bianca Grue.


Filmul horror și thriller Unseen este produs de compania Blumhouse Television și va fi lansat digital pe 7 martie 2023 de MGM+ și Paramount Home Entertainment și pe 19 mai 2023 pe MGM+.


Sinopsis la filmul Unseen

Funcționa de la benzinărie, Sam, primește un apel de la Emily, o femeie aproape oarbă care fuge de fostul ei iubit criminal în pădure. Emily trebuie să supraviețuiască calvarului, Sam fiind ochii ei de la distanță folosind un apel video.





Distribuție Actori în filmul Unseen

Missi Pyle, Midori Francis, Jolene Purdy, Ren Hanami, Michael Patrick Lane, Anthony Belevtsov, Nicholas X. Parsons, Brett Baker, Rajko Scarabin, Scott Macdonald, Rose Bianca Grue

Regizor
Yoko Okumura

Scenarist
Salvatore Cardoni, Brian Rawlins

Genul filmului
Horror, Thriller, Filme 2023

Data de lansare
5 martie 2023 în format digital

Premiera în România
Nu sunt detalii despre o premieră a filmului în cinematografele românești

Unde poate fi văzut online subtitrat filmul în România: pe ?

Cunoscut și ca
Unseen titlul original, Unseen titlul în România

Este filmul Unseen pe Netflix?

Din păcate filmul Unseen încă nu este disponibil pe Netflix. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe Netflix.

Descrierea filmului Unseen

Două femei formează o legătură puțin probabilă când o funcționară deprimată a unei benzinării, Sam (Jolene Purdy), primește un apel de la Emily (Midori Francis), o femeie aproape oarbă care fuge de fostul ei iubit criminal în pădure. Emily trebuie să supraviețuiască calvarului, Sam fiind ochii ei de la distanță folosind apelul video. Michael Patrick Lane (Dynasty) îl va interpreta pe fostul iubit.


Trailer la filmul Unseen (2023)



Trimiteți un comentariu

0 Comentarii