Header Ads Widget

Unexpected (Film comedie romantică 2023) Trailer și Detalii

Film comedie și dramă romantică "Unexpected" 2023 cu actorii Anna Camp, Joseph Mazzello și Neil Flynn. Trailer, Descriere, disponibilitate pe Netflix și dată de lansare pentru filmul "Unexpected".


Despre filmul Unexpected

Unexpected este un film american de comedie și dramă romantică din 2023 regizat de David Hunt după un scenariu scris de Rodney Patrick Vaccaro. Filmul îi are în distribuție pe actorii Anna Camp, Joseph Mazzello, Neil Flynn, Ryann Shane, Pat Finn, Nash Grier, Colleen Elizabeth Miller, Paul T. Taylor, Weston Vrooman, Brooks Ryan, Lisandro Boccacci, Timothy Juhn și Stella Bratcher.


Filmul de comedie și romantic Unexpected este produs de companiile Four Boys Entertainment, BRG Films și Grey Hour Production Services și a fost lansat pe 1 februarie 2023 la cerere în America.


Sinopsis la filmul Unexpected

Criticul de muzică Bob nu are un loc de muncă, este dependent de Zoloft și încearcă să dezvolte menajeria de animale pe care soția sa Amy a acumulat-o. Adoptarea unui copil le va vindeca neliniștea existențială? Sau ar trebui să salveze o altă rață?





Distribuție Actori în filmul Unexpected

Anna Camp, Joseph Mazzello, Neil Flynn, Ryann Shane, Pat Finn, Nash Grier, Colleen Elizabeth Miller, Paul T. Taylor, Weston Vrooman, Brooks Ryan, Lisandro Boccacci, Timothy Juhn, Stella Bratcher, Naomi Duarte, Debra Rich, Rocky Bella Wayne, Aaron J. Brooks

Regizor
David Hunt

Scenarist
Rodney Patrick Vaccaro

Genul filmului
Comedie, Dramă, Romantic, Filme 2023

Data de lansare
1 februarie 2023 la cerere în SUA

Premiera în România
Nu sunt detalii despre o premieră a filmului în cinematografele românești

Unde poate fi văzut online subtitrat filmul în România: pe ?

Cunoscut și ca
Unexpected titlul original, Unexpected titlul în România

Este filmul Unexpected pe Netflix?

Din păcate filmul Unexpected încă nu este disponibil pe Netflix. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe Netflix.

Descrierea filmului Unexpected

Bob și Amy se află la o răscruce: ea vrea să adopte un copil, el nu. Renovarea unei case și salvarea animalelor le va rezolva oare problemele? Va fi noul meșeriaș și iubita însărcinată a fiului său miracolul pe care îl caută? Sau soluția la problema lor este complet... neașteptată? O comedie despre viață, dragoste, maturitate... și un iepuraș pe nume Binky.


Trailer la filmul Unexpected (2023)



Trimiteți un comentariu

0 Comentarii