Header Ads Widget

The Last Deal (Film thriller 2023) Trailer și Detalii

Film thriller "The Last Deal" 2023 cu actorii Anthony Molinari, Sala Baker și Gigi Gustin. Trailer, Descriere, disponibilitate pe Netflix și dată de lansare pentru filmul "The Last Deal".


Despre filmul The Last Deal

The Last Deal este un film american thriller din 2023 regizat de Jonathan Salemi după un scenariu scris tot de el. Filmul îi are în distribuție pe actorii Anthony Molinari, Sala Baker, Gigi Gustin, Conner Floyd, Kenny Johnston, Mike Ferguson, Sofia Masson, Addison Bowman, Clark Moore, Linda Burzynski, Audra Van Hees și Jataun Gilbert.


Filmul cu crime și suspans The Last Deal este produs de companiile L.A.N.E. 38 și Bohemia Group Originals și este programat să fie lansat limitat în cinematografele americane în data de 3 februarie 2023, urmând ca pe 7 februarie să fie făcut disponibil și pe internet.


Sinopsis la filmul The Last Deal

Un dealer de marijuana de pe piața neagră încearcă să obțină o afacere mare înainte de a fi scos din afacere când canabisul devine legal.





Distribuție Actori în filmul The Last Deal

Anthony Molinari, Sala Baker, Gigi Gustin, Conner Floyd, Kenny Johnston, Mike Ferguson, Sofia Masson, Addison Bowman, Clark Moore, Linda Burzynski, Audra Van Hees, Jataun Gilbert, Orion McCabe, Mister Fitzgerald, James Logan, Erik Anthony Russo, Eliana Saenz, Jeffri Lauren, Amogh Karwar, Adam Marcinowski, Jon Cioffi, Jamil Zraikat, Karla Del Campo, April Lang, Tim Willis, Kenneth Antonio, Jerry James

Regizor
Jonathan Salemi

Scenarist
Jonathan Salemi

Genul filmului
Crime, Thriller, Filme 2023

Data de lansare
3 februarie 2023 în cinematografele americane, 7 februarie 2023 pe internet

Premiera în România
Nu sunt detalii despre o premieră a filmului în cinematografele românești

Cunoscut și ca
The Last Deal titlul original, The Last Deal titlul în România

Este filmul The Last Deal pe Netflix?

Din păcate filmul The Last Deal încă nu este disponibil pe Netflix. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe Netflix.

Descrierea filmului The Last Deal

Dealer-ul de marijuana de pe piața neagră Vince trăiește o viață la nivel înalt în Los Angeles, dar totul se schimbă atunci când noi legi fac canabisul legal. Cu licențe limitate de farmacist disponibile, Vince poate fi exclus din afacere. Este disperat să facă o afacere mare la final, dar împrumută bani de la oamenii nepotriviți.


Trailer la filmul The Last Deal (2023)


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii