Header Ads Widget

The Covenant (Film acțiune thriller 2023) Trailer și Detalii

Film acțiune și thriller "Guy Ritchie's The Covenant" 2023 cu actorii Jake Gyllenhaal, Dar Salim și Alexander Ludwig. Trailer, Descriere, disponibilitate pe Netflix și dată de lansare pentru filmul "The Covenant".


Despre filmul The Covenant

The Covenant (cunoscut și ca Guy Ritchie's The Covenant) este un film thriller de acțiune și suspans american din 2023 regizat de Guy Ritchie după un scenariu scris împreună cu Ivan Atkinson și Marn Davies. Distribuția filmului îl prezintă pe Jake Gyllenhaal în rolul soldatului John Kinley aflat în ultima misiune în Afganistan. El face echipă cu un interpret local jucat de Dar Salim care îl cară pe Kinley rănit pe câmpul de luptă până la loc sigur. În alte roluri joacă actorii Alexander Ludwig, Antony Starr, Emily Beecham, Jason Wong, Bobby Schofield, Swen Temmel, Fahim Fazli, Sean Sagar, Christian Ochoa Lavernia, Reza Diako și Abbas Fasaei.


Filmul de acțiune și thriller The Covenant este produs de companiile Fresco Film Services, STX Films și Toff Guy Films și va fi lansat în cinematografe în Statele Unite ale Americii pe 21 aprilie 2023 de către United Artists Releasing și internațional de Amazon Prime Video.


Sinopsis la filmul The Covenant

Filmul îl urmărește pe sergentul John, care în ultimul său turneu de serviciu în Afganistan este în echipă cu interpretul local Ahmed, care își riscă viața pentru a-l transporta pe John care este rănit, pe kilometri de teren obositor până la loc de siguranță.





Distribuție Actori în filmul The Covenant

Jake Gyllenhaal, Dar Salim, Alexander Ludwig, Antony Starr, Emily Beecham, Jason Wong, Bobby Schofield, Swen Temmel, Fahim Fazli, Sean Sagar, Christian Ochoa Lavernia, Reza Diako, Abbas Fasaei, Rhys Yates, Hadi Khanjanpour, Javier Ramos, Gary Anthony Stennette, Fariba Sheikhan, Ash Goldeh, Kawa Mawlayee, Marcel Zadé, Altamasch Noor, Sina Parvaneh, Damon Zolfaghari, Timothy Siddall, Javid Hakim, Mo Ahmadi, Cyrus Khodaveisi, Shoaib Lodin, Paeman Arianfar

Regizor
Guy Ritchie

Scenarist
Guy Ritchie, Ivan Atkinson, Marn Davies

Genul filmului
Acțiune, Crime, Thriller, Filme 2023

Data de lansare
21 aprilie 2023 în cinematografele din Statele Unite

Premiera în România
Nu sunt detalii despre o premieră a filmului în cinematografele românești

Cunoscut și ca
The Covenant titlul original, The Covenant titlul în România, titluri alternative: Guy Ritchie's The Covenant, Interpreters Wanted

Este filmul The Covenant pe Netflix?

Din păcate filmul The Covenant încă nu este disponibil pe Netflix. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe Netflix.

Descrierea filmului The Covenant

Filmul The Covenant îl urmează pe Sgt. John Kinley (Jake Gyllenhaal), care se află în ultimul său turneu de serviciu în Afganistan și face echipă cu interpretul local Ahmed pentru a cerceta regiunea. Când unitatea lor este prinsă în ambuscadă în patrulare, Kinley și Ahmed sunt singurii supraviețuitori și cu combatanți inamici în urmărire, Ahmed își riscă viața pentru a-l duce pe Kinley rănit pe kilometri de teren obositor până la loc sigur. Întors pe pământul SUA, Kinley află că lui Ahmed și familiei lui nu li s-a dat permisiunea de a trece în America așa cum a promis. Hotărât să-și protejeze prietenul și să-și ramburseze datoria, Kinley se întoarce în zona de război pentru a-i recupera pe Ahmed și familia lui înainte ca milițiile locale să ajungă primii la ei.


Trailer la filmul The Covenant (2023)


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii