Header Ads Widget

Tetris (Film biografic 2023) Trailer și Detalii

Film biografic și istoric "Tetris" 2023 cu actorii Taron Egerton, Toby Jones și Nikita Efremov. Trailer, Descriere, disponibilitate pe Netflix și dată de lansare pentru filmul "Tetris".


Despre filmul Tetris

Tetris este un film dramă biografică din 2023 regizat de Jon S. Baird după un scenariu scris de Noah Pink. Filmul spune povestea adevărată a bătăliei legale cu mize mari pentru a asigura drepturile de proprietate intelectuală asupra jocului Tetris. Filmul îi are în rolurile principale ale distribuției pe actorii Taron Egerton și Toby Jones, alături de alți actori precum Nikita Efremov, Roger Allam, Anthony Boyle, Sofya Lebedeva, Ben Miles, Rick Yune, Mezi Atwood, Greg Kolpakchi, Matthew Marsh, Miles Barrow, Ieva Andrejevaite și Togo Igawa.


Filmul biografic și istoric Tetris va avea premiera mondială la SXSW Film Festival pe 15 martie 2023 și este programat să fie lansat online pe 31 martie 2023, pe platforma de streaming Apple TV Plus.


Sinopsis la filmul Tetris

Un american și un rus pasionați de computere formează o prietenie puțin probabilă în timp ce încearcă să se sustragă de KGB și să scoată ilegal cel mai faimos joc video din lume din Uniunea Sovietică.





Distribuție Actori în filmul Tetris

Taron Egerton, Toby Jones, Nikita Efremov, Roger Allam, Anthony Boyle, Sofya Lebedeva, Ben Miles, Rick Yune, Mezi Atwood, Greg Kolpakchi, Matthew Marsh, Miles Barrow, Ieva Andrejevaite, Togo Igawa, Moyo Akandé, Sharon Young, Igor Grabuzov, Bhav Joshi, Ken Yamamura, Holly Woodhouse, Alfredo Tavares, Oleg Stefan, Nino Furuhata, Aaron Vodovoz, Irina Kara, Darren McGregor, Dmitry Sharakois, Rob Locke, Ayane, Polina Sulim, Tom Duncan, Tatiana Dufrey, Mara Huf, Christopher James, Stefan Milne

Regizor
Jon S. Baird

Scenarist
Noah Pink

Genul filmului
Biografic, Dramă, Istoric, Filme 2023

Data de lansare
15 martie 2023 la festivalul de film SXSW, 31 martie 2023 online pe platforma de streaming Apple TV Plus

Premiera în România
Nu sunt detalii despre o premieră a filmului în cinematografele românești

Unde poate fi văzut online subtitrat filmul în România: pe ?

Cunoscut și ca
Tetris titlul original, Tetris titlul în România

Este filmul Tetris pe Netflix?

Din păcate filmul Tetris încă nu este disponibil pe Netflix. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe Netflix.

Descrierea filmului Tetris

„Tetris” spune povestea incredibilă a modului în care unul dintre cele mai populare jocuri video din lume și-a găsit drumul către jucătorii pasionați de pe tot globul. Henk Rogers (Taron Egerton) descoperă TETRIS în 1988, iar apoi riscă totul călătorind în Uniunea Sovietică, unde își unește forțele cu inventatorul Alexey Pazhitnov (Nikita Efremov) pentru a aduce jocul către oameni. Bazat pe o poveste adevărată, „Tetris” este un thriller din epoca Războiului Rece pe steroizi, cu răufăcători dubli, eroi puțin probabili și o cursă tensionată până la final.


Trailer la filmul Tetris (2023)



Trimiteți un comentariu

0 Comentarii