Header Ads Widget

Scăpați din lesă (Film comedie 2023) Strays Trailer și Detalii

Film comedie "Scăpați din lesă" 2023 cu actorii Will Ferrell, Jamie Foxx și Isla Fisher. Trailer subtitrat în limba română, Descriere, disponibilitate pe Netflix și dată de lansare pentru filmul "Strays".


Despre filmul Scăpați din lesă

Scăpați din lesă / Strays (Maidanezii) este un film american de comedie din 2023 regizat de Josh Greenbaum după un scenariu scris de Dan Perrault. Filmul îi are în distribuție pe actorii Will Ferrell, Jamie Foxx, Isla Fisher, Will Forte, Randall Park, Hannah Alline, Tyler Antonius, Hedy Nasser, Jade Fernandez, Andrea Laing, Tinashe Kajese, Alexandra Ficken și Charity Cervantes.


Filmul de comedie Scăpați din lesă / Strays este produs de companiile Universal Pictures, Picturestart, Rabbit Hole Productions și Lord Miller Productions și este programat să fie lansat în România pe data de 18 august 2023 subtitrat în cinematografele românești.


Sinopsis la filmul Scăpați din lesă

Un câine abandonat face echipă cu alți maidanezi pentru a se răzbuna pe fostul său proprietar.





Distribuție Actori în filmul Scăpați din lesă

Will Ferrell, Jamie Foxx, Isla Fisher, Will Forte, Randall Park, Hannah Alline, Tyler Antonius, Hedy Nasser, Jade Fernandez, Andrea Laing, Tinashe Kajese, Alexandra Ficken, Charity Cervantes, Dan Perrault, Aven Lotz, Deadra Moore, Gabriella Garcia, Garrett Hines, Mike Dolphy, Brandon Lee Benton, Sarah Cool, Ryan Dinning, Keith Brooks, Lance Dixon, Kevin Brown, Grayson Brooks, Charlie Weaver, Samantha LaCroix, Andrew Nicolas Starr, Mikayla Rousseau, Dexter Masland, Walker O'Duggan, Bradley King, Benjamin Tippens, Bryan Hare, AJ Bernard, Chloe Childs

Regizor
Josh Greenbaum

Scenarist
Dan Perrault

Genul filmului
Comedie, Filme 2023

Data de lansare
9 iunie 2023 în cinematografele americane

Premiera în România
18 august 2023 subtitrat în cinematografele românești

Unde poate fi văzut online subtitrat filmul în România: pe ?

Cunoscut și ca
Strays titlul original, Scăpați din lesă titlul în România

Este filmul Scăpați din lesă pe Netflix?

Din păcate filmul Strays încă nu este disponibil pe Netflix. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe Netflix.

Descrierea filmului Scăpați din lesă

Se spune că un câine este cel mai bun prieten al unui om, dar ce se întâmplă dacă omul este un nenorocit? În acest caz, ar putea fi timpul pentru o răzbunare dulce, în stil cățeluș. Când Reggie (Will Ferrell), un Border Terrier naiv, necruțător de optimist, este abandonat pe străzile răutăcioase ale orașului de către proprietarul său, Doug (Will Forte; The Last Man on Earth, Nebraska), Reggie este sigur că iubitul său stăpân nu l-ar fi abandonat niciodată intenționat. Dar, odată ce Reggie se întâlnește cu un Boston Terrier care vorbește rapid și prost, pe nume Bug (câștigătorul Oscar Jamie Foxx), un vagabond care își iubește libertatea și crede că proprietarii sunt pentru fraieri, Reggie își dă seama în sfârșit că a fost într-o relație toxică și începe să-l vadă pe Doug ca pe omul fără inimă care este. Hotărâți să se răzbune, Reggie, Bug și prietena lui Maggie (Isla Fisher; Now You See Me, Wedding Crashers), un ciobănesc australian inteligent care a fost exclus de noul cățeluș al proprietarului său și Hunter (Randall Park; Always Be My Maybe, Aquaman), un mare danez neliniştit care este stresat de munca sa ca animal de sprijin emoţional -- fac un plan împreună şi se lansează într-o aventură epică pentru a-l ajuta pe Reggie să-şi găsească drumul spre casă... şi pentru a-l face pe Doug să plătească muşcându-l de anexa pe care o iubește cel mai mult. (apropo: nu este piciorul lui.)


Trailer subtitrat la filmul Strays (2023) Scăpați din lesă


Trailerul subtitrat în limba română la filmul de comedie Scăpați din lesă (2023) cu actorii Will Ferrell, Jamie Foxx, Isla Fisher, Will Forte, Randall Park, Hannah Alline, Tyler Antonius, Hedy Nasser, Jade Fernandez și Andrea Laing și regizat de Josh Greenbaum.



Trimiteți un comentariu

0 Comentarii