Header Ads Widget

Seriously Red (Film comedie dramă 2022) Trailer și detalii

Film comedie și dramă "Seriously Red" 2022 cu actorii Krew Boylan, Daniel Webber și Rose Byrne. Trailer, Descriere, sinopsis și dată de lansare pentru filmul "Seriously Red".


Despre filmul Seriously Red

Seriously Red este un film australian de comedie romantică din 2022, regizat de Gracie Otto și cu Krew Boylan, Daniel Webber, Celeste Barber, Thomas Campbell, Todd Lasance, Jean Kittson, Bobby Cannavale și Rose Byrne în rolurile principale. Filmul o urmărește pe Red o agentă imobiliară, care după ce a fost concediată de la locul de muncă, încearcă să fie o imitatoare a lui Dolly Parton. Filmul Seriously Red a avut premiera la festivalul South by Southwest pe 13 martie 2022. A fost lansat în cinematografe în Australia pe 24 noiembrie 2022 de Roadshow Films. În iulie 2022, Gravitas Ventures a achiziționat drepturile nord-americane ale filmului, cu o lansare planificată în primul trimestru al anului 2023.



Descrierea sinopsis a filmului Seriously Red

În această dramă muzicală zbuciumată și agitată, Red (Krew Boylan) se află la o răscruce în viața ei. O femeie cu părul roșcat vioi și hilar, care se confruntă cu așteptări mari și cu stima de sine scăzută, își toarnă o ceașcă de ambiție și își schimbă cariera de la 9 la 5 în domeniul imobiliar pentru o viață sub lumina reflectoarelor ca sosia lui Dolly Parton. După ce a citit greșit codul vestimentar al petrecerii ei de lucru, Red se dă jos din pat într-o nouă lume de artiști care aduc tribut și imitatori în călătoria ei sălbatică și dezordonată, care include dragostea cu un imitator Kenny Rogers. Red trebuie să se piardă pentru a se regăsi.

Regia
Gracie Otto

Actori în distribuție
Krew Boylan, Daniel Webber, Rose Byrne, Celeste Barber, Bobby Cannavale, Thomas Campbell, Todd Lasance, Jean Kittson, Wayne Blair, Sarah Su, Tony Barry, Dustin Clare, Blair McDonough, Dannii Minogue, Jonathan Walsh, Sophia Forrest, Kaicie Connors, India Donohoe, Venus Amore, Nell Campbell, John Blunt, Gregory Andrew, Saffron Deacon

Genul filmului
Comedie, Dramă, Muzical

Dată de lansare:
9 iunie 2022

Cunoscut și ca
Seriously Red - titlul original, Seriously Red - titlul în România

Trailer la filmul Seriously Red (2022)



Trimiteți un comentariu

0 Comentarii