Header Ads Widget

My Happy Ending (Film comedie dramă 2023) Trailer și Detalii

Film comedie și dramă "My Happy Ending" 2023 cu actorii Andie MacDowell, Miriam Margolyes și Tom Cullen. Trailer, Descriere, disponibilitate pe Netflix și dată de lansare pentru filmul "My Happy Ending".


Despre filmul My Happy Ending

My Happy Ending este un film de comedie și dramă american din 2023 regizat de Tal Granit și Sharon Maymon după un scenariu scris de Anat Gov și Rona Tamir. Filmul urmărește o vedetă celebră care se găsește într-o cameră de spital britanic alături de alte trei femei care o ajută. Filmul îi are în distribuție pe actorii Andie MacDowell, Miriam Margolyes, Tom Cullen, Sally Phillips, Tamsin Greig, David Walliams, Lily Travers, Rakhee Thakrar, Michelle Greenidge, Evelyn Mok și Bhavik C. Pankhania.


Filmul de comedie dramă My Happy Ending este produs de companiile Pie Films, Archface Films și Big Book Media și va fi lansat pe 24 februarie 2023 în cinematografe în Statele Unite ale Americii de către Roadside Attractions.


Sinopsis la filmul My Happy Ending

Andie MacDowell joacă rolul unei actrițe celebră care merge incognito pentru a căuta tratament pentru o problemă medicală. În timp ce se află la spital, ea întâlnește trei femei unice și remarcabile -- un rockeriță în vârstă, o mamă tânără și o profesoară pensionată pentru totdeauna. Împreună, ele o ajută să facă față adversității cu umor și camaraderie, în timp ce o antrenează pentru cel mai provocator rol pe care l-a jucat vreodată... ea însăși.





Distribuție Actori în filmul My Happy Ending

Andie MacDowell, Miriam Margolyes, Tom Cullen, Sally Phillips, Tamsin Greig, David Walliams, Lily Travers, Rakhee Thakrar, Michelle Greenidge, Evelyn Mok, Bhavik C. Pankhania, Yvonne Edgell, Zella Whitfield, Kai Muroi

Regizor
Tal Granit, Sharon Maymon

Scenarist
Anat Gov, Rona Tamir

Genul filmului
Comedie, Dramă, Filme 2023

Data de lansare
24 februarie 2023 în cinematografele din Statele Unite

Premiera în România
Nu sunt detalii despre o premieră a filmului în cinematografele românești

Cunoscut și ca
My Happy Ending titlul original, My Happy Ending titlul în România

Este filmul My Happy Ending pe Netflix?

Din păcate filmul My Happy Ending încă nu este disponibil pe Netflix. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe Netflix.

Descrierea filmului My Happy Ending

Filmul My Happy Ending este o comedie de ansamblu feminină emoționantă și amuzantă despre patru femei care râd în fața adversității, care are un puternic impact emoțional. Julia Roth (Andie MacDowell), o vedetă de la Hollywood oarecum uitată, descoperă că are cancer în ziua în care piesa din West End care trebuia să fie revenirea ei este anulată - Neînțelegând pe deplin amploarea acestei descoperiri, ea decide să meargă la o clinică de chimioterapie în Kent, căutând obscuritate și intimitate, și consolare înainte de a se întoarce în SUA cu coada între picioare. Spre groaza ei, după ce a înțeles greșit ce a vrut să spună doctorul prin „privat”, se trezește blocată într-o sală generală cu membri ai publicului, trei femei foarte diferite (o rockeriță în vârstă, o musulmană de 28 de ani, mamă a patru copii și o profesoară de școală pensionată pentru totdeauna, care nu are nici măcar o pisică), în cursul lor obișnuit de tratament. Își cheamă managera Nancy să vină și să „remedieze”, ceea ce aceasta face cu promptitudine. Dar, pe măsură ce grupul și-a dat seama de unele dintre realitățile pe care trebuie să le aștepte cu nerăbdare, ea își dă seama că acești străini sunt singurii care o pot ajuta cu adevărat să facă față celui mai dificil rol pe care l-a jucat vreodată - ea însăși.


Trailer la filmul My Happy Ending (2023)


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii