Header Ads Widget

Imani (Film acțiune thriller 2023) Trailer și Detalii

Film acțiune și thriller "Imani" 2023 cu actorii Brittany S. Hall, Stephen Bishop și Reginald VelJohnson. Trailer, Descriere, disponibilitate pe Netflix și dată de lansare pentru filmul "Imani".


Despre filmul Imani

Imani este un film de acțiune și suspans american din 2023, regizat de Mike Ho după un scenariu scris de Amaleka McCall și Tu-Shonda Whitaker. Filmul îi are în distribuție pe actorii Brittany S. Hall, Stephen Bishop, Reginald VelJohnson, Sydney-Lake Bradley, Quami Adams, Gunnar Anderson, Azur-De, Brittany B., Joy Benedict, Ohad Bitton și Corey Calliet.


Filmul de acțiune și thriller Imani este produs de compania Imani Media Group și a fost lansat pe 6 ianuarie 2023 limitat în cinematografele americane de către Faith Media Distribution.


Sinopsis la filmul Imani

Faith are totul ca mamă și soție, dar la un an după ceea ce credea ea că a fost un accident de mașină, Faith descoperă că este un locotenent de operațiuni speciale din armată cu informații clasificate.





Distribuție Actori în filmul Imani

Brittany S. Hall, Stephen Bishop, Reginald VelJohnson, Sydney-Lake Bradley, Quami Adams, Gunnar Anderson, Azur-De, Brittany B., Joy Benedict, Ohad Bitton, Corey Calliet, William DePaolo, Shaun Duke Jr., Kevin Gance, David Hill, Cynthia Shawnee Ho, Harvey B. Jackson, Kris D. Lofton, Mahmoud Mahmoud, Krystle Martin, Elyse Mirto, Michael Monks, Jay Montalvo, Isaac Stephen Montgomery, Jay Olegario, Graciela Patiño, Demetrius Shipp Jr., Maz Siam, Romane Simon, Alexander Stasko, Stanislav Tabirta, Melissa Tracy, Rene Aranda

Regizor
Mike Ho

Scenarist
Amaleka McCall, Tu-Shonda Whitaker

Genul filmului
Acțiune, Thriller, Filme 2023

Data de lansare
6 ianuarie 2023 limitat în cinematografele americane

Premiera în România
Nu sunt detalii despre o premieră a filmului în cinematografele românești

Cunoscut și ca
Imani titlul original, Imani titlul în România

Este filmul Imani pe Netflix?

Din păcate filmul Imani încă nu este disponibil pe Netflix. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe Netflix.

Descrierea filmului Imani

La un an după ceea ce credea că a fost un accident de mașină, o soție și o mamă aparent normală își revine încet din amnezie, doar pentru a afla că de fapt este un locotenent de operațiuni speciale ale armatei foarte căutat, care deține un secret care ar arunca în aer o conspirație guvernamentală larg răspândită.


Trailer la filmul Imani (2023)


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii