Header Ads Widget

Great Expectations (Serial dramă Hulu 2023) trailer și detalii

Serial dramă și istoric "Great Expectations" 2023, cu actorii Fionn Whitehead, Shalom Brune-Franklin și Olivia Colman. Trailer oficial, descriere, dată de lansare, episoade și actorii care joacă în serialul "Great Expectations".


Despre serialul Great Expectations

Great Expectations este un serial dramă istorică britanic-american dezvoltat de Steven Knight și regizat de Brady Hood și Samira Radsi. Serialul îl urmărește pe orfanul Pip, care și-a petrecut copilăria ca ucenic de fierar și primește dintr-o dată o sumă de bani de la un binefăcător necunoscut care îi permite să călătorească la Londra și să intre în înalta societate. Serialul Great Expectations va fi compus din șase episoade și îi are în distribuție pe actorii Fionn Whitehead, Shalom Brune-Franklin, Olivia Colman, Bronte Carmichael, Tom Sweet, Gianni Calchetti, Matt Berry, Johnny Harris, Hayley Squires, Trystan Gravelle, Owen McDonnell și Ashley Thomas.


Serialul dramă și istoric Great Expectations este produs de companiile BBC Studios, FX Productions și Scott Free Productions și va avea premiera pe FX și Hulu în data de 26 martie 2023.


Sinopsis la serialul Great Expectations

Pip este un orfan care tânjește după lucruri mai bune în viață, până când o întorsătură a sorții și mașinațiunile malefice ale misterioasei și excentricei domnișoare Havisham îi arată o lume întunecată a posibilităților. Sub marile așteptări puse asupra lui, Pip va trebui să calculeze adevăratul cost al acestei noi lumi și dacă va face din el cu adevărat omul care își dorește să fie.





Actorii principali în distribuția serialului Great Expectations

Fionn Whitehead, Shalom Brune-Franklin, Olivia Colman, Bronte Carmichael, Tom Sweet, Gianni Calchetti, Matt Berry, Johnny Harris, Hayley Squires, Trystan Gravelle, Owen McDonnell, Ashley Thomas, Rudi Dharmalingam, Djamel Turner, Gerard Cooke, Darryl Lane

Regizori: Brady Hood, Samira Radsi

Creatori: Steven Knight

Genul filmului serial: Dramă, Istoric, Seriale 2023

Număr de episoade pe sezon: 6 episoade

Data de lansare serial: 3 martie 2026 pe platforma Hulu

Lansare serial în România: Nu sunt detalii despre o premieră a serialului în România

Unde poate fi văzut online subtitrat serialul în România: pe

Cunoscut și ca: Great Expectations titlul în România, Great Expectations titlul original

Țara: America, Marea Britanie

Este serialul Great Expectations pe HBO Max

Din păcate serialul Great Expectations încă nu este disponibil online și subtitrat pe HBO Max. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă serialul va intra pe HBO Max.


Este serialul Great Expectations pe Netflix

Din păcate serialul Great Expectations încă nu este disponibil online și subtitrat pe Netflix. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă serialul va intra pe Netflix.


Descriere serial Great Expectations

Great Expectations este povestea despre maturizarea lui „Pip”, un orfan care tânjește după o viață mai bună, până când o întorsătură a sorții și mașinațiunile malefice ale misterioasei și excentricei „Miss Havisham” îi arată o lume întunecată a posibilităților. Sub marile așteptări puse asupra lui, Pip va trebui să calculeze adevăratul cost al acestei noi lumi și dacă va face din el cu adevărat omul care își dorește să fie. O critică acută a sistemului societății din înalta clasă, romanul lui Dickens a fost publicat în 1861, după ce l-a lansat pentru prima dată într-o serie de capitole săptămânale începând cu decembrie 1860.



Trailerul filmului serial "Great Expectations" 2023



Trimiteți un comentariu

0 Comentarii