Header Ads Widget

Daughter of The Bride (Film comedie 2023) Trailer și Detalii

Film comedie "Daughter of The Bride" 2023 cu actorii Halston Sage, Marcia Gay Harden și Aidan Quinn. Trailer, Descriere, disponibilitate pe Netflix și dată de lansare pentru filmul "Daughter of The Bride".


Despre filmul Daughter of The Bride

Daughter of the Bride este un film de comedie american din 2023 regizat de Annette Haywood-Carter după un scenariu scris de Karen Bloch Morse. În distribuția filmului joacă actorii Halston Sage, Marcia Gay Harden, Andrew Richardson, Aidan Quinn, Brenda Currin, Cara Santana, Michael Hsu Rosen, Jill Abramovitz, Ethan Herschenfeld, Jillian Gottlieb, Melodie Wolford și Janelle McDermoth.


Filmul de comedie Daughter of the Bride este produs de companiile Choice Films, MarVista Entertainment și Particular Crowd și a fost lansat pe 3 februarie în cinematografele americane și pe internet.


Sinopsis la filmul Daughter of The Bride

Filmul le urmărește pe Diane și Kate, o mamă și o fiică care sunt prietene de nedespărțit. Viețile lor sunt răsturnate, când Diane își anunță logodna cu un bărbat misterios.





Distribuție Actori în filmul Daughter of The Bride

Halston Sage, Marcia Gay Harden, Andrew Richardson, Aidan Quinn, Brenda Currin, Cara Santana, Michael Hsu Rosen, Jill Abramovitz, Ethan Herschenfeld, Jillian Gottlieb, Melodie Wolford, Janelle McDermoth, Vanessa A. Jones, Harry Sutton Jr., Tom Aulino, Alexander Pobutsky, Thom Hansen, Wesley Han, Lara Heller, Summer Crockett Moore, Matthew Woods, Justin Mokayed, Carly Rose Hoffmann, Michelle Lulic

Regizor
Annette Haywood-Carter

Scenarist
Karen Bloch Morse

Genul filmului
Comedie, Filme 2023

Data de lansare
3 februarie 2023 în cinematografele americane și pe internet

Premiera în România
Nu sunt detalii despre o premieră a filmului în cinematografele românești

Unde poate fi văzut online subtitrat filmul în România: pe ?

Cunoscut și ca
Daughter of The Bride titlul original, Daughter of The Bride titlul în România

Este filmul Daughter of The Bride pe Netflix?

Din păcate filmul Daughter of The Bride încă nu este disponibil pe Netflix. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe Netflix.

Descrierea filmului Daughter of The Bride

Diane (Marcia Gay Harden) și Kate (Halston Sage) nu sunt doar mamă și fiică, ci și cele mai bune prietene. Viețile lor sunt însă răsturnate când Diane își anunță logodna cu un bărbat pe nume Bruce (Aidan Quinn), cu care se întâlnește în secret. Într-o serie de evenimente comice, Kate trebuie să se împace cu ideea și să-și lase mama să fie fericită cu altcineva în timp ce își navighează în propria viață amoroasă și în aspirațiile de carieră. Pe măsură ce Diane se îndrăgostește din ce în ce mai mult, Kate își face griji că relația lor strânsă va fi schimbată pentru totdeauna - și nu în bine; așa că, ea încearcă subconștientă să saboteze planurile de nuntă (în ciuda faptului că o oficiază). În timp ce Katie încearcă să-și facă mama să încetinească și să reconsidere această decizie evidentă de viață, ea se trezește îndrăgostită de vecinul ei frumos, Josh (Andrew Richardson), tipul potrivit la momentul total nepotrivit.


Trailer la filmul Daughter of The Bride (2023)



Trimiteți un comentariu

0 Comentarii