Header Ads Widget

Ambush (Film acțiune thriller 2023) Trailer și Detalii

Film acțiune și thriller "Ambush" 2023 cu actorii Jonathan Rhys Meyers, Aaron Eckhart și Connor Paolo. Trailer, Descriere, disponibilitate pe Netflix și dată de lansare pentru filmul "Ambush".


Despre filmul Ambush

Ambush (Ambuscadă) este un film de acțiune și suspans american din 2023, regizat de Mark Burman care a scris scenariul filmului împreună cu Johnny Lozano și Michael McClung. În film, un grup de tineri dintr-un grup de comandouri de elită, conduse de căpitanul Drummond, au sarcina de a colecta informații foarte clasificate care pot schimba soarta războiului. Filmul îi are în distribuție pe actorii Jonathan Rhys Meyers, Aaron Eckhart, Connor Paolo, Mac Brandt, Jason Genao, Mara Lane, Jordan Johnson-Hinds, Patrick Walker, Francis Mancho, Gregory Sims și Nick Heyman.


Filmul acțiune și thriller Ambush este produs de companiile ADME Studios, BondIt Media Capital și Buffalo 8 Productions și este programat să fie lansat limitat pe 24 februarie 2023 în cinematografele americane de către Highland Film Group.


Sinopsis la filmul Ambush

Aaron Eckhart (Cavalerul Negru) și Jonathan Rhys Meyers (Vikingi) joacă în această epopee a Războiului din Vietnam intens și plin de acțiune. Când un avanpost mic este prins în ambuscadă, o echipă a armatei americane trebuie să ducă bătălia sub pământ într-o misiune cu mize mari într-un nou tip de război pe care nu l-au văzut niciodată.





Distribuție Actori în filmul Ambush

Jonathan Rhys Meyers, Aaron Eckhart, Connor Paolo, Mac Brandt, Jason Genao, Mara Lane, Jordan Johnson-Hinds, Patrick Walker, Francis Mancho, Gregory Sims, Nick Heyman, Luke Stanton Eddy, Jeff Caperton, Matte Martinez, Jaime López

Regizor
Mark Burman

Scenarist
Mark Burman, Johnny Lozano, Michael McClung

Genul filmului
Acțiune, Thriller, Filme 2023

Data de lansare
24 februarie 2023 limitat în cinematografele americane

Premiera în România
Nu sunt detalii despre o premieră a filmului în cinematografele românești

Cunoscut și ca
Ambush titlul original, Ambush titlul în România

Este filmul Ambush pe Netflix?

Din păcate filmul Ambush încă nu este disponibil pe Netflix. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe Netflix.

Descrierea filmului Ambush

Povestea adevărată și palpitantă a unei misiuni sinucigașe a armatei americane prin kilometri de tuneluri infestate de inamici Vietcong. Forțele americane sunt prinse la marginea pământului în ținutul nimănui, înfruntând pericolul în mijlocul unui labirint de tuneluri, în timp ce urmăresc Vietcong-ul mult sub pământ înainte ca un secret mortal să poată fi dezvăluit.


Trailer la filmul Ambush (2023)


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii