Header Ads Widget

A Little White Lie (Film comedie 2023) Trailer și Detalii

Film de comedie "A Little White Lie" 2023 cu actorii Michael Shannon, Kate Hudson și Don Johnson. Trailer, Descriere, disponibilitate pe Netflix și dată de lansare pentru filmul "A Little White Lie".


Despre filmul A Little White Lie

A Little White Lie este un film de comedie independent american din 2023, scris și regizat de Michael Maren și bazat pe romanul Shriver din 2013 al lui Chris Belden. În film, un muncitor care trăiește în New York City este confundat cu un scriitor celebru și renumit, și este adus la o universitate unde urmează să susțină un discurs pentru a salva festivalul literar al școlii. În distribuția filmului joacă actorii Michael Shannon, Kate Hudson, Don Johnson, Peyton List, Zach Braff, Wendie Malick, Da'Vine Joy Randolph, Jimmi Simpson, Perry Mattfeld, M. Emmet Walsh, Kate Linder, Romy Byrne și Reid Miller.


Filmul de comedie A Little White Lie este produs de companiile CaliWood Pictures și Dooey World Productions și a avut premiera la Festivalul de Film de la Newport Beach pe 14 octombrie 2022. Filmul este programat să fie lansat în cinematografele din Statele Unite de către Saban Films și platformele digitale pe 3 martie 2023.


Sinopsis la filmul A Little White Lie

Un scriitor celebru pe nume Shriver este invitat să participe la festivalul literar al unui colegiu, dar invitația este trimisă din greșeală unui om care are același nume, dar care nici măcar nu a citit o carte. În ciuda acestui fapt, acceptă invitația și călătorește la facultate, unde este întâmpinat de fani și alți scriitori, ba chiar începe o dragoste cu o profesoară de engleză. În cele din urmă, adevăratul Shriver sosește și îl dezvăluie pe meșter ca pe un impostor.





Distribuție Actori în filmul A Little White Lie

Michael Shannon, Kate Hudson, Don Johnson, Peyton List, Zach Braff, Wendie Malick, Da'Vine Joy Randolph, Jimmi Simpson, Perry Mattfeld, M. Emmet Walsh, Kate Linder, Romy Byrne, Reid Miller, Mark Boone Junior, Aja Naomi King, Adhir Kalyan, Natasha Hall, Jack Gilpin, David Cade, Benjamin King, Tiffany Bank, Spencer Squire, Jordan Feldman, Ashlei Foushee, Steve Marvel, Erica Janey, Antonio Wilson, Mark Brocksmith, Chris Belden, Winston Salk

Regizor
Michael Maren

Scenarist
Michael Maren

Genul filmului
Comedie, Filme 2023

Data de lansare
3 martie 2023 în cinematografele americane

Premiera în România
Nu sunt detalii despre o premieră a filmului în cinematografele românești

Unde poate fi văzut online subtitrat filmul în România: pe ?

Cunoscut și ca
A Little White Lie titlul original, A Little White Lie titlul în România, Shriver - titlul alternativ

Este filmul A Little White Lie pe Netflix?

Din păcate filmul A Little White Lie încă nu este disponibil pe Netflix. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe Netflix.

Descrierea filmului A Little White Lie

Shriver (Michael Shannon), un om care nu a citit o carte în viața sa, este confundat cu un scriitor celebru care s-a ascuns de peste 20 de ani. Neavând nimic de pierdut, acceptă o invitație de a participa la un festival literar de facultate și se trezește înconjurat de fani adoratori și de o profesoară de engleză (Kate Hudson) care îi cucerește inima. Shriver trebuie să facă tot ce este necesar pentru această șansă la dragoste în această comedie fabuloasă.


Trailer la filmul A Little White Lie (2023)



Trimiteți un comentariu

0 Comentarii