Header Ads Widget

Vesper (Film aventuri sf 2022) Trailer și detalii

Film aventuri sf "Vesper" 2022 cu actorii Raffiella Chapman, Eddie Marsan și Rosy McEwen. Trailer, Descriere, sinopsis și dată de lansare pentru filmul "Vesper".


Despre filmul Vesper

Vesper (lansat în Franța ca Vesper Chronicles) este un film științifico-fantastic din 2022 regizat de Kristina Buožytė și Bruno Samper și cu Raffiella Chapman, Eddie Marsan, Rosie McEwen și Richard Brake în rolurile principale. Amplasat într-un Pământ post-apocaliptic sumbru, filmul urmărește o fată de 13 ani pricepută în bio-hacking. A fost selectat pentru a concura la Festivalul Internațional de Film de la Karlovy Vary din 2022.



Descrierea sinopsis a filmului Vesper

După prăbușirea ecosistemului Pământului, Vesper, o fată de 13 ani care se luptă să supraviețuiască alături de tatăl ei paralizat, întâlnește o femeie cu un secret care o va forța să-și folosească inteligența, forțele și abilitățile de bio-hacking pentru a lupta pentru această posibilitate de a avea un viitor.

Regia
Kristina Buozyte, Bruno Samper

Actori în distribuție
Raffiella Chapman, Eddie Marsan, Rosy McEwen, Richard Brake, Melanie Gaydos, Edmund Dehn, Matvej Buravkov, Nojus Buslevicius, Marijus Demiskis, Markas Eimontas, Titas Rukas, Markas Sagaitis

Genul filmului
Aventuri, Dramă, SF

Dată de lansare:
17 august 2022

Cunoscut și ca
Vesper - titlul original, Vesper - titlul în România

Trailer la filmul Vesper (2022)



Trimiteți un comentariu

0 Comentarii