Header Ads Widget

Time Is Up (Film dramă romantic 2021) Trailer și detalii

Film dramă și romantic "Time Is Up" 2021 cu actorii Bella Thorne, Benjamin Mascolo și Bonnie Baddoo. Trailer, Descriere, sinopsis și dată de lansare pentru filmul "Time Is Up 1".


Despre filmul Time Is Up

Time Is Up este un film dramă romantic italian din 2021, regizat de Elisa Amoruso, după un scenariu pe care l-a scris împreună cu Lorenzo Ura și Patrizia Fiorellini. Filmul îi are în distribuție pe Bella Thorne, Benjamin Mascolo, Nikolay Moss, Roberto Davide și Sebastiano Pigazzi.

Filmul a fost lansat în Statele Unite pe 9 septembrie 2021 de Voltage Pictures și în Italia pe 25 octombrie 2021 de 01 Distribution. A fost criticat de critici și public pentru actorie și scenariu, dar a fost lăudat pentru muzica sa. O continuare, filmul Time Is Up / Game of Love a fost lansată în 2022.



Descrierea sinopsis a filmului Time Is Up

Vivien (Bella Thorne) este o studentă foarte desăvârșită, cu o pasiune pentru fizică și dornică să intre într-o universitate americană de prestigiu. Ea pare să-și trăiască propria viață ca o formulă matematică care o determină să-și privească propria fericire ca pe ceva ce trebuie amânat în viitor. Roy (Benjamin Mascolo), în schimb, este un tânăr zbuciumat și problematic care, din cauza unei traume suferite în copilărie, își vede dorințele în permanență împiedicate de un trecut care pare să-l bântuie constant. Dar și matematica are variabilele ei și, așa cum se întâmplă întotdeauna, viața reușește să împletească evenimentele în moduri din ce în ce mai surprinzătoare și neașteptate. Într-adevăr, un accident îi va forța pe protagoniștii noștri să se oprească și să-și revendice viața și, în cele din urmă, să înceapă să trăiască într-un prezent care poate se va dovedi a fi mai interesant decât orice formulă predefinită.

Regia
Elisa Amoruso

Actori în distribuție
Bella Thorne, Benjamin Mascolo, Sebastiano Pigazzi, Bonnie Baddoo, Nikolay Moss, Emma Lo Bianco, Giampiero Judica, Roberto Davide, Antonella Britti, Giulio Brizzi, Marco Bucci, Chiara Cavaliere, Jay Natelle, Mathias Novelli, Nadia Rahman, Linda Zampaglione, Joseph Ewonde

Genul filmului
Dramă, Romantic

Dată de lansare:
9 septembrie 2021

Cunoscut și ca
Time Is Up - titlul original, Time Is Up - titlul în România

Trailer la filmul Time Is Up (2021)



Trimiteți un comentariu

0 Comentarii