Header Ads Widget

Time Is Up 2 (Film dramă romantic 2022) Game of Love Trailer și detalii

Film dramă și romantic "Time Is Up 2" 2022 cu actorii Bella Thorne, Benjamin Mascolo și Alma Noce. Trailer, Descriere, sinopsis și dată de lansare pentru filmul "Game of Love".


Despre filmul Time Is Up 2 / Game of Love

Time Is Up 2 / Game of Love este un film dramă romantic italian din 2022, regizat de Elisa Amoruso, după un scenariu pe care l-a scris împreună cu Marco Borromei, Justin Kohlas și Anita Rivaroli. Filmul îi are în rolurile principale pe Bella Thorne și Benjamin Mascolo, alături de actorii Michael E. Rodgers, Simone Coppo și Alma Noce.

Filmul a fost lansat pe internet în data de 14 octombrie 2022 și este continuarea filmului Time Is Up din 2021.Descrierea sinopsis a filmului Time Is Up 2 / Game of Love

Filmul Time Is Up 2 / Game of Love îi urmărește pe Vivien (Bella Thorne) și Roy (Benjamin Mascolo) în timp ce povestea lor de dragoste continuă și îi conduce la casa copilăriei lui Roy din Sicilia pentru a se pregăti pentru vânzarea proprietății familiei. În timpul vizitei, o femeie misterioasă sosește și se împrietenește cu Vivien, spre nemulțumirea lui Roy. Tensiunile se formează și liniile sunt depășite, deoarece secretele din trecutul lui Roy forțează cuplul să se confrunte cu aspecte ale relației lor despre care nu știau că există.

Regia
Elisa Amoruso

Actori în distribuție
Bella Thorne, Benjamin Mascolo, Michael E. Rodgers, Simone Coppo, Alma Noce

Genul filmului
Dramă, Romantic

Dată de lansare:
14 octombrie 2022

Cunoscut și ca
Time Is Up 2 - titlul original, Time Is Up 2 - titlul în România, Game of Love titlul alternativ

Trailer la filmul Time Is Up 2 / Game of Love (2022)Trimiteți un comentariu

0 Comentarii