Header Ads Widget

The Price We Pay (Film acțiune horror 2022) Trailer și detalii

Film acțiune și horror "The Price We Pay" 2022 cu actorii Emile Hirsch, Stephen Dorff și Gigi Zumbado. Trailer, Descriere, sinopsis și dată de lansare pentru filmul "The Price We Pay".


Despre filmul The Price We Pay

The Price We Pay este un film de groază și acțiune american din 2022 regizat de Ryuhei Kitamura și cu Emile Hirsch și Stephen Dorff în rolurile principale. Alături de cei doi, mai joacă actorii Gigi Zumbado, Vernon Wells, Tyler Sanders, Tanner Zagarino, Erika Ervin, Sabina Mach, Jesse Kinser, Heath Hensley și Chelsea Hunter. Filmul a avut premiera mondială pe 28 august 2022 la Festivalul de Film FrightFest din Marea Britanie și a fost lansat pe video la cerere pe 10 ianuarie 2023 și în cinematografe selectate pe 13 ianuarie 2023.



Descrierea sinopsis a filmului The Price We Pay

De la regizorul filmului Midnight Meat Train vine acest thriller captivant cu Emile Hirsch (În sălbăticie / Into the Wild) și Stephen Dorff (Blade). După un atac intens la o casă de amanet, Grace este luată ostatică de hoți. Forțați să se refugieze într-o fermă îndepărtată noaptea târziu, ei descoperă o temniță secretă cu dovezi de violență sadică, iar când „Bunicul” vine acasă, iadul se dezlănțuie. Poate Grace să-și adune curajul pentru a scăpa de soarta sfâșietoare care se întâmplă cu tovarășii ei criminali?

Regia
Ryûhei Kitamura

Actori în distribuție
Emile Hirsch, Stephen Dorff, Gigi Zumbado, Vernon Wells, Tyler Sanders, Tanner Zagarino, Erika Ervin, Sabina Mach, Jesse Kinser, Heath Hensley, Chelsea Hunter, Takaaki Hirakawa, Nick Check, Christopher Robleto-Harvey, Eleanor Burke

Genul filmului
Acțiune, Horror, Thriller

Dată de lansare:
16 decembrie 2022

Cunoscut și ca
The Price We Pay - titlul original, The Price We Pay - titlul în România

Trailer la filmul The Price We Pay (2022)



Trimiteți un comentariu

0 Comentarii