Header Ads Widget

Blade (1998) - Trailer si detalii

Trailer oficial la filmul "Blade 1" 1998 cu actorii: Wesley Snipes, Stephen Dorff si Kris Kristofferson. Descriere si data de lansare pentru filmul "Blade 1".


Regia: Stephen Norrington

In rolurile principale: Wesley Snipes, Stephen Dorff, Kris Kristofferson, Donal Logue, Sanaa Lathan, Shannon Lee, Matt Schulze, Traci Lords, Udo Kier

Gen: Actiune, Horror, Thriller

Lansare: 21 August 1998

Descriere film: Wesley Snipes este memorabil in rolul super-eroului Blade, cel mai faimos vanator de vampiri al timpurilor moderne. Legenda sa este infricosatoare. Inainte sa-l aduca pe lume pe Blade, mama sa a fost muscata mortal de un vampir, devenind astfel imun la atacurile fatale ale acestor creaturi ale noptii. Blade creste mare si va deveni cel mai de temut dusman al urmasilor lui Dracula pe care ii haituieste si in gaura de sarpe, in cavou de castel si in toaleta de club de noapte. Dupa 30 de ani, cand afla adevarul despre moartea mamei sale, furia sa devine incontrolabila. Metamorfozat intr-o creatura hibrid, jumatate om, jumatate vampir, el este insotit in cruciada sa impotriva strigoilor insetati de sange de Hannibal King, un detectiv specializat in gasirea vampirilor si de Frank Drake, un descendent pe linia lui Dracula care si-a tradat maestrul.
Daca, de obicei, vampirii sunt personaje monstruoase, care-si fac veacul in cimitire sau catacombe, in Blade actiunea se desfasoara intr-o mare metropola, vampirii fiind indivizi infiltrati in toate nivelurile societatii. In paralel, sunt organizati intr-o societate aproape aristocratica, in care statutul politic si social sunt stabilite pe principii de casta. Blade si partenerii sai se confrunta cu bautorii de sange in baruri, in periferiile metropolei sau chiar in inima ei.

Vezi si Blade 2 si Blade 3 Trinity.

Trailerul filmului "Blade 1" - 1998Trimiteți un comentariu

0 Comentarii