Header Ads Widget

Blade 3: Trinity (2004) - Trailer si detalii

Trailer oficial la filmul "Blade 3: Trinity" 2004 cu actorii: Wesley Snipes, Jessica Biel, Ryan Reynolds si Kris Kristofferson. Descriere si data de lansare pentru filmul "Blade 3: Trinity".


Regia: David S. Goyer

In rolurile principale: Wesley Snipes, Jessica Biel, Ryan Reynolds, Kris Kristofferson, Dominic Purcell, Natasha Lyonne, Parker Posey, Paul Levesque, James Remar

Gen: Actiune, Horror, Thriller

Descriere film: Wesley Snipes se intoarce in rolul vânatorului de vampiri Blade, in Blade: Trinity, a treia parte exploziva a seriei artistice de succes.
Intr-un desert indepartat, conducatorii vampirilor il readuc la viata pe Dracula, oribila creatura care a raspândit rasa lor. Acum cunoscut sub numele de Drake (Dominic Purcell), acest vampir teribil are puteri unice care ii permit sa traiasca la lumina.

Pentru ca lucrurile sa fie si mai dificile pentru Blade, conducerea vampirilor incepe o campanie impotriva lui, tintindu-l ca monstrul ucigas si trimitând FBI-ul pe urmele lui.

Dupa confruntarea exploziva pe care o au Blade si mentorul lui, Whistler (Kris Kristofferson) cu agentul FBI Cumberland (James Remar) si oamenii acestuia, este evident faptul ca Daywalker va avea nevoie de ajutor.

Blade se aliaza cu reluctanta cu Nightstalkers, un grup de vânatori umani de vampiri, condusi de frumoasa fiica a lui Whistler, Abigail (Jessica Biel) si spiritualul Hannibal King (Ryan Reynolds).

In timp ce savantul orb al acestora, Sommerfield (Natasha Lyonne) lucreaza la gasirea unei solutii finale la problema vampirilor, Nightstalkers lanseaza o serie dura de batalii impotriva grupului lui Dracula format din morti vii, condusi de puternicul vampir Danica Talos (Parker Posey) si acolitii acesteia cu colti, Asher (Callum Keith Rennie) si Grimwood (luptatorul profesionist WWE, Triple H). In final, Blade se lupta cu cel mai puternic vampir al tuturor timpurilor, miza fiind propriul destin si cel al umanitatii.

Vezi si Blade 1 si Blade 2.

Trailerul filmului "Blade 3: Trinity" - 2004Trimiteți un comentariu

0 Comentarii