Header Ads Widget

The Friendship Game (Film horror SF 2022) Trailer și Detalii

Film horror SF "The Friendship Game" 2022 cu actorii Peyton List, Brendan Meyer și Jennifer Copping. Trailer, Descriere, disponibilitate pe HBO Max și Netflix și dată de lansare pentru filmul "The Friendship Game".


Despre filmul The Friendship Game

The Friendship Game este un film canadian ștințifico-fantastic de groază din 2022 regizat de Scooter Corkle după un scenariu scris de Damien Ober. În rolurile principale ale filmului îi găsim pe actorii Peyton List și Brendan Meyer, alături de actori precum Jennifer Copping, Dylan Schombing, Miranda Edwards, Kelcey Mawema, Annette Reilly, Kaitlyn Santa Juana, Lynn Whyte și Maria Hart în rolurile secundare.


Filmul sf horror The Friendship Game este produs de companiile Scythia Films și Social Construct și va fi lansat pe 11 noiembrie 2022 în cinematografele americane și pe internet.


Sinopsis la filmul The Friendship Game

Un grup de adolescenți dintr-un orășel descoperă un obiect ciudat care testează puterea prieteniei lor.





Distribuție Actori în filmul The Friendship Game

Peyton List, Brendan Meyer, Jennifer Copping, Dylan Schombing, Miranda Edwards, Kelcey Mawema, Annette Reilly, Kaitlyn Santa Juana, Lynn Whyte, Maria Hart, Miriam Smith

Regizor
Scooter Corkle

Scenarist
Damien Ober

Genul filmului
Horror, SF, Filme 2022

Data de lansare
11 noiembrie 2022 în cinematografele americane și pe internet

Premiera în România
Nu sunt detalii despre o premieră a filmului în cinematografele românești

Cunoscut și ca
The Friendship Game titlul original, The Friendship Game titlul în România

Este filmul The Friendship Game pe HBO Max

Din păcate filmul The Friendship Game încă nu este disponibil pe HBO Max. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe platforma HBO Max.

Este filmul The Friendship Game pe Netflix?

Din păcate filmul The Friendship Game încă nu este disponibil pe Netflix. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe Netflix.

Descrierea filmului The Friendship Game

The Friendship Game (Jocul Prieteniei) urmărește un grup de adolescenți în timp ce dau peste un obiect ciudat care le testează loialitatea unul față de celălalt și are consecințe din ce în ce mai distructive cu cât merg mai adânc în joc.


Trailer la filmul "The Friendship Game" 2022


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii