Header Ads Widget

Sherlock Gnomes (Film animație 2018) Trailer și detalii

Film animație și comedie "Sherlock Gnomes" 2018 cu actorii Johnny Depp, Chiwetel Ejiofor și Emily Blunt. Trailer, Descriere, sinopsis și dată de lansare pentru filmul "Sherlock Gnomes".


Despre filmul animat Sherlock Gnomes

Sherlock Gnomes este un film 3D de comedie și mister, animat pe computer, din 2018, regizat de John Stevenson. Bazat pe personajul Sherlock Holmes creat de Sir Arthur Conan Doyle, filmul servește ca o continuare și un spin-off pentru filmul Gnomeo și Julieta (2011). Filmul are în distribuție vocile lui James McAvoy, Emily Blunt, Chiwetel Ejiofor, Maggie Smith, Michael Caine, Ashley Jensen, Matt Lucas, Stephen Merchant, Ozzy Osbourne, Mary J. Blige, Jamie Demetriou și Johnny Depp. Animația a fost oferită de Mikros Image și Reel FX Creative Studios.

Filmul a fost lansat în Statele Unite pe 23 martie 2018, de Paramount Pictures și Metro-Goldwyn-Mayer, care l-au înlocuit pe distribuitorul filmului anterior, Walt Disney Studios Motion Pictures (prin Touchstone Pictures). A fost notabil pentru că a fost primul film Paramount animat în întregime după Rango din 2011, primul film al Paramount Animation care a fost în întregime animat și primul film animat al MGM după Igor din 2008. A primit în general recenzii negative de la critici și a fost o dezamăgire de box office, încasând doar 90,4 milioane de dolari la nivel mondial, față de un buget de 59 de milioane de dolari.



Descrierea sinopsis a filmului Sherlock Gnomes

Sherlock Gnomes (Johnny Depp) și asistentul său, Dr. Gnome Watson (Chiwetel Ejiofor), năvălesc în muzeul de istorie naturală din Londra, unde dușmanul lor, o mascotă de plăcintă pe nume Moriarty (Jamie Demetriou), îi ține ostatici pe gnomi, plănuind să-i spulbere. După o scurtă bătălie, Moriarty este învins fiind aparent zdrobit de un schelet de dinozaur. Între timp, Gnomeo (James McAvoy) și Julieta (Emily Blunt), precum și ceilalți gnomi, se mută la Londra. În timp ce sunt acolo, Gnomeo și Julieta sunt declarați noii lideri ai grădinii. Observând că Julieta l-a dat deoparte pentru a îmbunătăți grădina, Gnomeo pleacă să găsească o floare ca piesă centrală, dar aproape că este prins într-un magazin, forțând-o pe Julieta să-l salveze. Gnomeo și Julieta se întorc în grădină, dar apoi află că toți ceilalți gnomi au dispărut. Sherlock și Watson apar la fața locului pentru a investiga, iar după ce Gnomeo și Julieta îi ajută să scape dintr-o inundație de canalizare, Sherlock este de acord ca ei să facă echipă.

Regia
John Stevenson

Actori în distribuție
Johnny Depp, Chiwetel Ejiofor, Emily Blunt, James McAvoy, Jamie Demetriou, Mary J. Blige, Michael Caine, Maggie Smith, Ashley Jensen, Julie Walters, Kelly Asbury, Julio Bonet, Gary Bradbury, Gang Chi, Rosalie Craig, Dexter Fletcher, Steve Hamilton Shaw, Leyla Hobart, James Hong, Matt Lucas, Stephen Merchant, Ozzy Osbourne, Javone Prince, Dan Starkey, John Stevenson, Eve Webster, Stephen Wight, Richard Wilson

Genul filmului
Animație, Aventuri, Comedie

Dată de lansare:
11 februarie 2018

Cunoscut și ca
Sherlock Gnomes - titlul original, Sherlock Gnomes - titlul în România, Gnomeo și Julieta 2: Sherlock Gnomes titlul alternativ

Trailer la filmul Sherlock Gnomes (2018)



Trimiteți un comentariu

0 Comentarii