Header Ads Widget

Gnomeo și Julieta (Film animație 2011) Gnomeo & Juliet Trailer și detalii

Film animație și comedie "Gnomeo și Julieta" 2011 cu actorii James McAvoy, Emily Blunt și Jason Statham. Trailer subtitrat în limba română, Descriere, sinopsis și dată de lansare pentru filmul "Gnomeo & Juliet".


Despre filmul animat Gnomeo și Julieta

Gnomeo și Julieta / Gnomeo & Juliet este un film de comedie romantică animat pe computer din 2011, regizat de Kelly Asbury, după un scenariu de Rob Sprackling și John Smith. Este vag bazat pe piesa Romeo și Julieta de William Shakespeare și are în distribuție vocile lui James McAvoy, Emily Blunt, Michael Caine, Jason Statham, Maggie Smith, Ashley Jensen, Stephen Merchant, Matt Lucas, Jim Cummings, Julie Walters, Richard Wilson, Patrick Stewart și Ozzy Osbourne. Povestea îi urmărește pe Gnomeo și Julieta, o pereche de gnomi de grădină care se îndrăgostesc, dar din cauza vrăjbei dintre familiile lor, ei trebuie să găsească o modalitate de a păstra secretul romantismului lor înflorit.

Filmul de animație Gnomeo și Julieta / Gnomeo and Juliet a avut premiera la Teatrul El Capitan din Hollywood pe 23 ianuarie 2011 și a fost lansat în cinematografe pe 11 februarie de Entertainment One Films în Regatul Unit și Touchstone Pictures în Statele Unite. Filmul a încasat 193 de milioane de dolari în întreaga lume și a primit nominalizări la mai multe premii Annie. Piesa „Hello Hello” de Elton John și Lady Gaga a fost nominalizată la premiul Globul de Aur pentru cel mai bun cântec original, premiul Satellite pentru cel mai bun cântec original și premiul Critics' Choice Movie pentru cel mai bun cântec. O continuare, filmul animat Sherlock Gnomes, a fost lansată în 2018 de Paramount Pictures și Metro-Goldwyn-Mayer.



Descrierea sinopsis a filmului Gnomeo și Julieta / Gnomeo & Juliet

În Stratford-Upon-Avon, locul de naștere al lui William Shakespeare, domnișoara Capulet și domnul Montague se ceartă în legătură cu a cărui grădină este mai bună. Gnomii de grădină care decorează paturile de flori ale fiecărui vecin continuă rivalitatea atunci când oamenii nu se uită, iar gnomii din Grădinile Roșii nu se înțeleg cu cei din Grădinile Albastre. Apoi Gnomeo (James McAvoy), un Albastru, și Julieta (Emily Blunt), o Roșu, se îndrăgostesc, având multe obstacole de depășit.

Regia
Kelly Asbury

Actori în distribuție
James McAvoy, Emily Blunt, Ashley Jensen, Michael Caine, Matt Lucas, Jim Cummings, Maggie Smith, Jason Statham, Ozzy Osbourne, Stephen Merchant, Patrick Stewart, Julie Walters, Hulk Hogan, Kelly Asbury, Richard Wilson, Dolly Parton, Julia Braams, James Daniel Wilson, Tim Bentinck, Julio Bonet, Neil McCaul

Genul filmului
Animație, Aventuri, Comedie

Dată de lansare:
11 februarie 2011

Cunoscut și ca
Gnomeo & Juliet - titlul original, Gnomeo și Julieta - titlul în România

Trailer subtitrat la filmul Gnomeo și Julieta (2011)


Trailerul subtitrat în limba română la filmul de animație și comedie Gnomeo și Julieta (2011) cu actorii James McAvoy, Emily Blunt, Ashley Jensen, Michael Caine, Matt Lucas, Jim Cummings, Maggie Smith, Jason Statham și Ozzy Osbourne și regizat de Kelly Asbury.



Trimiteți un comentariu

0 Comentarii