Header Ads Widget

Scream 6 (Film horror 2023) Trailer și Detalii

Film horror și thriller "Scream 6" 2023 cu actorii Melissa Barrera, Jenna Ortega și Courteney Cox. Trailer subtitrat în limba română, Descriere, disponibilitate pe HBO Max și Netflix și dată de lansare pentru filmul "Scream 6".


Despre filmul Scream 6

Scream VI (stilizat ca SCREAIVI) este un film american de groază slasher din 2023 regizat de Matt Bettinelli-Olpin și Tyler Gillett, scris de James Vanderbilt și Guy Busick, cu scriitorul și creatorul de franciză original Kevin Williamson revenind ca producător executiv. Va fi a șasea ediție din seria de filme Scream și va fi o continuare directă a lui Scream (2022).

Filmul îi are în distribuție pe actorii Courteney Cox, Melissa Barrera, Jenna Ortega, Mason Gooding, Hayden Panettiere și Jasmin Savoy Brown, care își reiau toate rolurile din versiunile anterioare. Dermot Mulroney, Henry Czerny, Samara Weaving și Tony Revolori au fost adăugați ulterior în distribuție. Vedeta francizei Neve Campbell a anunțat că nu se va întoarce în rolul Sidney Prescott, deoarece nu este mulțumită de oferta care i-a fost prezentată, făcând din acesta primul film din franciză care nu prezintă actrița sau personajul.


Filmul horror Scream VI va fi lansat în Statele Unite pe 10 martie 2023, de către Paramount Pictures, dată la care filmul va avea premiera și în România subtitrat în cinematografe, fiind distribuit de Forum Film România.


Sinopsis la filmul Scream 6

În următorul film Scream 6, supraviețuitorii crimelor Ghostface lasă Woodsboro în urmă și încep un nou capitol în New York City.





Distribuție Actori în filmul Scream 6

Melissa Barrera, Jenna Ortega, Courteney Cox, Jasmin Savoy Brown, Mason Gooding, Hayden Panettiere, Devyn Nekoda, Josh Segarra, Liana Liberato, Tony Revolori, Jack Champion, Samara Weaving, Dermot Mulroney, Henry Czerny, Thomas Cadrot, Andre Anthony, Frank Fiola, Evelyne Morissette

Regizor
Matt Bettinelli-Olpin, Tyler Gillett

Scenarist
Guy Busick, James Vanderbilt

Genul filmului
Horror, Mister, Thriller, Filme 2023

Data de lansare
10 martie 2023 în cinematografele americane

Premiera în România
10 martie 2023 subtitrat în cinematografele românești

Cunoscut și ca
Scream 6 titlul original, Scream 6 titlul în România

Este filmul Scream 6 pe HBO Max

Din păcate filmul Scream 6 încă nu este disponibil pe HBO Max. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe platforma HBO Max.

Este filmul Scream 6 pe Netflix?

Din păcate filmul Scream 6 încă nu este disponibil pe Netflix. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe Netflix.

Descrierea filmului Scream 6

Filmul continuă cu supraviețuitorii celor mai recente crime Ghostface, surorile Samantha și Tara Carpenter și gemenii Chad și Mindy Meeks, lăsând Woodsboro în urmă și începând un nou capitol al vieții lor în New York City doar pentru a fi din nou afectați de o serie a crimelor comise de un nou criminal Ghostface.


Trailer subtitrat la filmul Scream 6 (2023)


Trailerul subtitrat în limba română la filmul de groază Scream 6 (2023) cu actorii Melissa Barrera, Jenna Ortega, Courteney Cox, Jasmin Savoy Brown, Mason Gooding, Hayden Panettiere, Devyn Nekoda și Josh Segarra și regizat de Matt Bettinelli-Olpin.


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii