Header Ads Widget

Rock pentru totdeauna (Film muzical 2012) Rock of Ages Trailer și detalii

Film comedie și muzical "Rock pentru totdeauna" 2012 cu actorii Julianne Hough, Diego Boneta și Russell Brand. Trailer, Descriere, sinopsis și dată de lansare pentru filmul "Rock of Ages".




Descrierea filmului Rock pentru totdeauna / Rock of Ages

1987. Naiva Sherrie Christian tocmai a sosit la Hollywood din Tulsa căutând să devină o vedetă rock. Ea este la fel ca Drew Boley când a sosit prima dată la Hollywood, el, acum veteranul de la Hollywood, care lucrează în spatele barului la Bourbon Club, cunoscut drept centrul scenei rock din oraș și locul în care mulți dintre cei mai mari în rock și-au făcut marele succes. Cei doi se întâlnesc în timp ce Drew o ajută pe Sherrie într-o situație când aceasta ajunge prima dată în oraș. În ciuda faptului că Dennis Dupree, proprietarul/managerul de la Bourbon, nu-i place să angajeze oameni ca Drew sau Sherrie - cineva care are aspirații muzicale - ca personal de serviciu, Drew este capabil să-l convingă pe Dennis și pe asistentul său Lonny să o angajeze pe Sherrie ca server, Drew și Sherrie care au o atracție reciprocă înfloritoare. Dennis și Lonny, care se confruntă cu dificultăți financiare, reușesc să-l convingă pe starul rock Stacee Jaxx, omul perpetuu lapidat al trupei Arsenal, care și-a făcut primul succes cântând la Bourbon, să cânte gratuit la un concert benefic la club. Zvonurile spun că Stacee părăsește Arsenal după următorul concert pentru a cânta solo, reporterul Rolling Stones Constance Sack, care vrea să afle povestea adevărată cu privire la motiv. O altă problemă pentru Bourbon este că primarul Mike Whitmore ia o atitudine dură față de ceea ce el vede ca fiind influențe sociale proaste, cum ar fi muzica rock. Soția sa fundamentalistă creștină Patricia Whitmore conduce campania pe teren în această zonă, ea care este hotărâtă să închidă Bourbonul. Dar Patricia ascunde un secret din trecutul ei cu privire la motivul fervoarei ei extreme de a scăpa de Bourbon. Pe măsură ce dragostea lui Drew și Sherrie înflorește, înfloresc și alte romane din jurul lor. Dar dragostea lor și aspirațiile lor muzicale sunt amenințate de încercarea de a rămâne fidele viziunilor lor muzicale, de schimbarea gusturilor muzicale și de Stacee însuși.

Regia
Adam Shankman

Actori în distribuție
Julianne Hough, Diego Boneta, Russell Brand, Paul Giamatti, Catherine Zeta-Jones, Malin Akerman, Mary J. Blige, Alec Baldwin, Tom Cruise, Dakota Sage Grant, Matthew Rush Sullivan, Erica Frene, Michael Olusczak, Tony Bellissimo, Shane Hartline, James Martin Kelly, Bryan Cranston, Celina Beach, Angelo Valderrama, Dan Finnerty, Kevin Nash, Jeff Chase, Chantel Gonsalves, Tyne Stecklein, Hanna-Lee Sakakibara, Jaimie Goodwin, Anne Fletcher, Denise Faye, Marriann Nelson, Porcelain Black, C.J. Tywoniak, Maxwell Terlecki, Robert Reef, Marcus Johns, Vivi Pineda, Aniela McGuinness, Elvire Emanuelle, David Gibbs, Mark Dzier, Brev Sullivan, Daniel Wills, Will Forte, Prince Shah, Benjamin Malone, Arielle Reitsma, Anya Garnis, Barry Habib, Constantine Maroulis, Heather Leigh Davis, Josh Randall, Jack Mountford, Elgin Kos Aponte, Eli Roth, Veronica Berry, Karelix Alicea, T.J. Miller, Nuno Bettencourt, Joel Hoekstra, Debbie Gibson, Sebastian Bach, Kevin Cronin

Genul filmului
Comedie, Dramă, Muzical

Dată de lansare:
15 iunie 2012

Trailer la filmul Rock pentru totdeauna / Rock of Ages (2012)


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii