Header Ads Widget

Pup-o, mă! 3: Ouăle, franceza și ardelenii (Film românesc comedie 2023) Trailer și detalii

Film românesc comedie "Pup-o, mă! 3: Ouăle, franceza și ardelenii" 2023 cu actorii: Alin Panc, Alexandru Pop și Cosmin Selesi. Trailer, Descriere, unde poate fi văzut online și lansare pentru filmul "Pup-o, mă! 3: Ouăle, franceza și ardelenii".


Despre filmul românesc Pup-o, mă! 3: Ouăle, franceza și ardelenii

Pup-o, mă! 3: Ouăle, franceza și ardelenii este un film românesc de comedie din 2023 regizat de Tudor Botezatu după un scenariu scris de Salex Iatma. Filmul îi are în roluri principale pe actorii români Alin Panc, Alexandru Pop, Cosmin Selesi, Kristina Cepraga Goodwin, Damian Victor Oancea, Sorin Misiriantu, Alice Peneaca, Maria Georgiana Vacariu, Ioana Grama și Andrei Pop. Filmul este a treia parte din trilogia Pup-o, mă! și este precedat de filmele Pup-o, mă! din 2018 și Pup-o, mă! 2: Mireasa nebună din 2021.


Filmul românesc de comedie "Pup-o, mă! 3: Ouăle, franceza și ardelenii" este produs de compania Papa Pictures și va fi lansat în România în premieră în data de 17 februarie 2023 în cinematografele românești.


Sinopsis la filmul Pup-o, mă! 3: Ouăle, franceza și ardelenii

E ultima șansă a lui Tică de a pupa o mândră de Ziua Lânii, pentru că anul acesta împlinește vârsta bărbatutului neînflorit. Vârsta la care se spune că Dumnezeu ia mințile celui ce nu le-a folosit să-și facă un rost în lume.





Distribuție Actori în filmul Pup-o, mă! 3: Ouăle, franceza și ardelenii

Alin Panc, Alexandru Pop, Cosmin Selesi, Kristina Cepraga Goodwin, Damian Victor Oancea, Sorin Misiriantu, Alice Peneaca, Maria Georgiana Vacariu, Ioana Grama, Andrei Pop, Dragos Suciu, Vlad Robu, Ines Stana, Nicu Bendea, Darius Prodan, Iulia Alexandra Neacsu, Enxhi Rista, Maria Popa, Mihnea Faur, Ingrid Dragomir, Cristian Facas, Dorian Stan

Regizor: Tudor Botezatu

Scenariu: Salex Iatma

Genul filmului: Comedie, Filme românești, Filme românești 2023

Cunoscut internațional ca:

Cunoscut și ca: Pup-o MĂ! 3 NO... sau Vârsta bărbatului neînflorit

Premiera internațională:

Premiera în România: 17 februarie 2023 în cinematografele românești

Unde poate fi văzut online filmul:

Este filmul românesc Pup-o, mă! 3: Ouăle, franceza și ardelenii pe Netflix

Din păcate filmul românesc Pup-o, mă! 3: Ouăle, franceza și ardelenii încă nu este disponibil pe Netflix. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe Netflix.

Descriere film românesc Pup-o, mă! 3: Ouăle, franceza și ardelenii

În ultima parte a trilogiei “Pup-o, mă! Ouăle, franceza și ardelenii” , Tică, singurul rămas neînsurat e păcălit de frații săi că a ajuns la vârsta la care ori se însoară, ori înnebunește. Lucrurile se complică atunci când în decor intră un popă străin, o franțuzoaică feministă care vrea să împiedice cu orice cost Ziua Lânii și trei mândre care nu mai știu cum au ajuns la stână.



Trailer online la filmul românesc Pup-o, mă! 3: Ouăle, franceza și ardelenii 2023



Trimiteți un comentariu

0 Comentarii