Header Ads Widget

Pup-o, mă! - Trailer și Filmul românesc Pup-o, mă! integral - legal (2018)

Vezi online filmul românesc de comedie "Pup-o, mă!" 2018 cu actorii: Cosmin Seleși, Alexandru Pop și Cătălina Grama. Trailer, film integral, descriere și dată de lansare pentru filmul "Pup-o, mă!".

Pe scurt despre filmul românesc Pup-o, mă!: În satul Rachitele, legenda spune că dacă săruți o fată de Ziua Lânii, ea îți va fi soție. Trei ciobani sunt dispuși să facă orice pentru a săruta pe cineva.

Filmul este prima parte din trilogia Pup-o, mă! și este urmat de filmele Pup-o, mă! 2: Mireasa nebună din 2021 și Pup-o, mă! 3: Ouăle, franceza și ardelenii din 2023.



Distribuție Actori: Cosmin Seleși, Alexandru Pop, Cătălina Grama, Constantin Cotimanis, Alin Panc, Alexa Tofan, Alina Mândru, Romulus Stoicescu

Regizor: Camelia Popa

Scenariu: Salex Iatma

Genul filmului: Comedie

Cunoscut și ca:

Premiera în România: 26 Octombrie 2018

Descriere film românesc Pup-o, mă!: Se iau trei flăcăi strașnici, care au trăit de când se știu la stână, două mândre de oras, aflate într-un mare impas si un baci hapsân. Se amestecă bine si se presară cu tradiții românești, peisaje care îți fură ochii si multa voie bună. Rezultatul? O comedie savuroasă pe care să o povestești nepoților!

Bică, Tică si Horică au trecut de mult de vârstă însurătorii, dar mai au o șansă anul acesta si trebuie să profite de ea. Tot ce au de făcut este să meargă în sat, de Ziua Lânii și să pupe câte o fată. Tradiția spune că mândra pupată în această zi de sărbătoare rămâne a ta pe viață!

Pare simplu? Nu este deloc! Ținuți din scurt de un baci obsedat de avere, ei își petrec această zi cu oile și câinele Bobiță. Când totul pare pierdut, două mândre își fac o apariție de zile mari.

Acum încep problemele, ei sunt 3, ele 2, apare și un strigoi, se aud împușcături, ziua e pe cale să se sfârșească, fetele de oraș nu sunt de nasul lor. Le vor pupa? Cine va rămâne fără pereche?

Cum se va termina povestea? În mod sigur cu hohote de râs, demne de Comedia Anului.

Filmul este realizat în comuna Răchițele, de lângă Cluj, într-un cadru autentic românesc, cu peisaje cum numai la noi mai poți vedea.

Din distribuția „Pup-o, mă!” fac parte Alexandru Pop (Varu Săndel), Cosmin Seleși, Alin Panc, Cătălina Grama, Constantin Cotimanis si Alexa Tofan. Filmul este regizat de Camelia Popa, după un scenariu de Salex Iatma.

Trailer la filmul românesc "Pup-o, mă!" - 2018


Vizionează online HD filmul românesc Pup-o, mă!, pus pe Youtube de Văru Săndel, canal administrat de BrandTube Romania - www.brandtube.ro

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii