Header Ads Widget

Oamenii Ăștia (Film comedie romantică Netflix 2023) You People Trailer și detalii

Film de comedie și romantic produs de Netflix "Oamenii Ăștia" 2023 cu actorii: Jonah Hill, Lauren London și Eddie Murphy. Trailer subtitrat, disponibilitate pe Netflix, descriere și dată de lansare pentru filmul "You People".


Despre filmul Oamenii Ăștia

Oamenii Ăștia / You People este un film de comedie american regizat de Kenya Barris, după un scenariu pe care l-a scris împreună cu Jonah Hill. Filmul are o distribuție care îi include pe actorii Eddie Murphy, Jonah Hill, Julia Louis-Dreyfus, Lauren London, Sam Jay, Molly Gordon, Mike Epps, Nia Long, Deon Cole, Rhea Perlman și David Duchovny.


Filmul de comedie Oamenii Ăștia / You People este produs de companiile Khalabo Ink Society, Misher Films, Netflix și Strong Baby și va fi lansat în România pe data de 27 ianuarie 2023 online și subtitrat pe platforma de streaming Netflix România.


Sinopsis Netflix film Oamenii Ăștia

Filmul urmărește un cuplu nou și familiile lor, care se trezesc că examinează dragostea modernă și dinamica familiei în mijlocul unor culturi aflate în conflict, așteptări ale societății și diferențe generaționale.





Distribuție Actori în filmul Oamenii Ăștia:

Jonah Hill, Lauren London, Eddie Murphy, Julia Louis-Dreyfus, Sam Jay, Nia Long, Travis Bennett, David Duchovny, Molly Gordon, Deon Cole, Andrea Savage, Elliott Gould, Rhea Perlman, Mike Epps, La La Anthony, Yung Miami, Khadijah Haqq, Bryan Greenberg, Jordan Firstman, Andrew Schulz, Matt Walsh, Emily Arlook, Hal Linden, Winnie Holzman, Richard Benjamin, Doug Hall, Anthony Anderson, Malik S, Ian Sargent Phillips, Ahmad Dugas, Nelson Franklin, Rob Huebel, Murray Gray, Felipe Esparza, Kym Whitley, Doris Hancox, Romy Reiner

Regizor: Kenya Barris

Scenariști: Jonah Hill, Kenya Barris

Genul filmului: Comedie, Romantic, Filme 2023, Filme Netflix 2023

Data de lansare: 27 ianuarie 2023 pe Netflix

Premiera în România: 27 ianuarie 2023 online subtitrat pe Netflix România

Unde poate fi văzut online subtitrat filmul în România: pe Netflix

Țară: America

Cunoscut și ca
You People titlul original, Oamenii Ăștia titlul în România

Este filmul Oamenii Ăștia pe Netflix

Da, filmul Oamenii Ăștia este pe platforma de streaming Netflix și îl puteți vedea online și subtitrat începând cu data de 27 ianuarie 2023 aici pe Netflix România.


Descrierea filmului Oamenii Ăștia

Un nou cuplu (Jonah Hill, Lauren London) se îndrăgostește și se confruntă cu așteptările societății și diferențele generaționale în mijlocul familiilor lor (Eddie Murphy, Nia Long, Julia Louis-Dreyfus, David Duchovny) care se confruntă în culturi, în această comedie din Kenya Barris.



Trailer subtitrat la filmul Oamenii Ăștia (2023) You People

Trailerul subtitrat în limba română la filmul de comedie Oamenii Ăștia (2023) cu actorii Jonah Hill, Lauren London, Eddie Murphy, Julia Louis-Dreyfus, Sam Jay, Nia Long, Travis Bennett și David Duchovny și produs de Netflix.


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii