Header Ads Widget

Oameni de onoare (Film dramă 1992) A Few Good Men Trailer și detalii

Film dramă și thriller "Oameni de onoare" 1992 cu actorii Tom Cruise, Jack Nicholson și Demi Moore. Trailer, Descriere, sinopsis și dată de lansare pentru filmul "A Few Good Men".




Descrierea sinopsis a filmului Oameni de onoare / A Few Good Men

În acest thriller dramatic al sălii de judecată, LT Daniel Kaffee (Tom Cruise), un avocat al Marinei care nu a văzut niciodată interiorul sălii de judecată, apără doi soldați marini încăpățânați care au fost acuzați că au ucis un coleg. Kaffee este cunoscut ca fiind leneș și că aranjat o înțelegere la procese. Mătușa lui Downey, Ginny, o numește pe Cmdr. Galloway să-l reprezinte. De asemenea, în personalul juridic se află LTJG Sam Weinberg. Echipa verifică multe fapte și Kaffee descoperă că este cu adevărat pregătit pentru munca în sala de judecată. Apărarea se bazează inițial pe faptul că PFC Santiago, victimă, a primit un „COD ROȘU”. Santiago a fost practic un ratat. La Gitmo, ratații nu sunt tolerați. Mai ales de col. Nathan Jessup. În Cuba, Jessup și doi ofițeri superiori încearcă să ofere tot ajutorul pe care îl pot da, dar Kaffee știe că ceva e necurat. În încheierea filmului, artificiile sunt declanșate de o confruntare între Jessup și Kaffee.

Regia
Rob Reiner

Actori în distribuție
Tom Cruise, Jack Nicholson, Demi Moore, Kevin Bacon, Kiefer Sutherland, Cuba Gooding Jr., Kevin Pollak, James Marshall, J.T. Walsh, Christopher Guest, J.A. Preston, Matt Craven, Wolfgang Bodison, Xander Berkeley, John M. Jackson, Noah Wyle, Lawrence Lowe, Joshua Malina, Oscar Jordan, John M. Mathews, Aaron Sorkin, Alex Wexo, Frank Cavestani, Jan Munroe, Ron Ostrow, Matthew Saks, Harry Caesar, Michael DeLorenzo, Geoffrey Nauffts, Arthur Senzy, Cameron Thor, David Bowe

Genul filmului
Dramă, Thriller

Dată de lansare:
9 decembrie 1992

Trailer la filmul Oameni de onoare / A Few Good Men (1992)


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii